anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

elkon

profile.country.pl_PL.title
watory
Początkujący

elkon

witam, mam 15 lat i sony alfę 200 + kit + heliosa 58mm f/2 ;) fotografuję od początku czerwca 2009 - czyli od momentu stania się szczęśliwą posiadaczką alfy mojej. wcześniej miałam jakieś tam próby zabawy w fotografię, ale niestety 3megapikselowy kompakt trochę to uniemożliwiał. jako, że powoli zastanawiam się nad związaniem z fotografią swojej przyszłości daję wam do oceny kilka zdjęć ;)

jeżeli komuś chciałoby się wystosować parę rad do hot-piętnastki to z góry dziękuję :D

36 ODPOW. 36
watory
Początkujący
profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

elkon napisał(a):

już kiedyś wrzucałam parę portretów.

I to nie jest powód żeby zakładać kolejny album.

Połączyłem Twoje wcześniejsze dokonania z nowymi. Pilnuj się proszę zasady "Jeden użytkownik - jeden album" ;)

Pozdrawiam,

Namrod-----
Początkujący

:c44 :c44 :c44 Zdięcia typowe jak na portret niczym nie wyrurzniające się poprawnie złapane tło i śliczna dziewczyna jak dla mnie jest ok

docentstopczyk
Początkujący

Namrod napisał(a):

niczym nie wyrurzniające się poprawnie złapane

zdjęcia poprawnie złapane, ale krytyka niezbyt poprawnie wyartykułowana :D ... pozdro

watory
Początkujący
Style-----
Nowicjusz

3 i 7 z pierwszej wrzuty (poprzednia strona) mi się podobają

z ostatniego (od góry z linków):

1 - fajne ale przeszkadza mi przepał
2 - fajny kadr i przyjemne kolory, podoba mi się
3 - jakieś takie szare,nie podoba mi się
4 - nie wiem czemu ale jakoś mi się nie podoba
5 - fajny klimat i kolorki tylko kompozycja centralna mi nie leży
6 - j.w.

Fajne zdjęcia, oby tak dalej :thumbsup:

pablo_duch
Początkujący

a moze tak dodawac zdjecia na forum a nie linki do innej strony?po to jest tu miejsce na zdjecia wiec :c18
czekam i pozdrawiam

Methos-----
Początkujący

Witam
Jak dla mnie: 007 - bardzo ładne - praktycznie wszystko na swoim miejscu (minus odbicia w okularach)

Pozdrawiam

Quter-----
Początkujący

2 i 7 z pierwszej strony jak dla mnie najlepsze. :)

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

elkon napisał(a):

btw. zastanawiam się ostatnio nad 50mm 1.8 ;)

przepraszam, że linki, ale poprzednio strasznie straciły na jakości.

Rozumiem te pierwsze, z Canona, ale linki do strony, gdzie są wyświetlane w rozdzielczości 640 i skompresowane do 40KB - nie żartuj. Do posta możesz dołączyć zdjęcia o wadze do 256KB i najchętniej widziany rozmiar to 800pix. Więc te w linkach raczej tracą na jakości.
Proszę, stosuj się do ogólnie przyjętych zasad w tej Galerii i załączaj zdjęcia jak wszyscy :c22

A obiektyw 50/1,8 - wart grzechu. Sam go nabyłem na targach i bardzo mi się podoba, to co z niego "wychodzi".

------------------------------
fotoamator