Podziel się wrażeniami!
Zdecydowałem się w końcu na swoją galerię, nie będzie tu póki co takich rewelacji jak u innych, choć początki w większości wyglądały podobnie, ufam, że dzięki uwagom i wskazówkom mi tu udzielonym też podniosę swoje umiejętności. (tu szczególnie cenne dla mnie są techniczne )
Cześć zdjęć się powtórzy (już się tu pojawiły ), ale tym razem są wystawione aby zostały ocenione...
Z czym mam problem to wiem na starcie, kolory, ale co poradzę, póki co notebook lenovo, a więc dla fotografa, na razie na dobry dający się dobrze skalibrować ekran mnie nie stać.
Message was edited by: bart_m26
Message was edited by: bart_m26
Taka próba z W&B
Szkoda że poziome ramię krzyża wypadło na granicy lasu i nieba.
A dlaczego WB?
cdn napisał(a):
Szkoda że poziome ramię krzyża wypadło na granicy lasu i nieba.
Fajny kociak
Kociak wyszedł super. Bardzo mi się spodobał
Strumyczek niczego sobie. Bardzo ładne zdjęcie
A krzyż tak z lekka nie wyszedł
Maks to jedyny z futra miauczącego jakie posiadam dające się sfotografować, z racji umaszczenia i względnego lenistwa.
Chyba faktycznie krzyż wyszedł tak sobie
Pozostanę przy zwierzęcym temacie prezentując "moją miłość" zanim ostatnie futrzaste miauczące się zjawiło.
Ładnie, tylko szkoda uciętych łap. W ostatnim kocim (21) średnio podoba mi się kadrowanie
Quartz napisał(a):
W ostatnim kocim (21) średnio podoba mi się kadrowanie
Jeszcze jedno kotowate, mojego małego skarbu, obserwacja ptaków, "jak je złapać i zjeść. co ciekawe parę dni temu zamęczyła jednego na tarasie
Na razie dam trochę odpocząć mojej galerii, kolejna porcja zdjęć za 2 tygodnie po weekendzie w Stolicy
Wykorzystałem dziś piękną pogodę fotografując "w ogrodzie"...