anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Foto by Matti

profile.country.pl_PL.title
Matti-----
Początkujący

Foto by Matti

tak jak w temacie ;)

Uzywane aparaty Sony A700 & Sony A300

Dzisiaj zakupilem A900 i juz sie nie moge doczekac pierwszych zdjec :D

http://plfoto.com/163817/autor.html

369 ODPOW. 369
Matti-----
Początkujący
Creatoor
Początkujący

Faktura kiwi wyszła bardzo ciekawie.

Matti-----
Początkujący
Creatoor
Początkujący

Ale to już było... ktoś śpiewał w piosence :slight_smile: A tak na poważnie, to co tu oceniać... W zasadzie te fotki nie różnią się od poprzednich z meczu.

Matti-----
Początkujący

No nie wiem jak dla mnie kazda jest inna . Chyba czas na wymiane monitora ;)

Matti-----
Początkujący

Specjalnie dla kolegi zeby nie mowil ze sa takie same wszystkie zdjecia :D:grin:

Creatoor
Początkujący

Bardzo dziękuję :D
21 bezapelacyjnie wygrywa spośród ostatnio dodanych. Ciekawe miejsce i ujęcie. Chyba lepiej nie można było tego pokazać. Szkoda tylko ze tyle osób jest w tle, ideałem byłaby jedna postać do pokazania skali. Ale podoba mi się.
20 zdaje się być zwykłym pamiątkowym ujęciem i raczej nie przemawia niczym szczególnym
19 jest ok, może z racji skrzywienia dziennikarskiego

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

witaj Matti,

fajna galeria, ale wiem, że z 900tki wyciśniesz więcej - jak już przestanie być świeżym aparatem.....

tak btw to skomentuję dwa zdjęcia:
kiwi - ja wiem, że kiwi bywa i takie, ale dobrze by było nasycić kolory, tak by owoc swoimi kolorkami był SOCZYSTY. W fotografii jedzenia bardzo ważne jest by ono były smaczne i osobie, która ogląda zdjęcie przyszła ochota (smaczek :nauseated_face:

"Sony A700 - 19"
zwróć uwagę na palec wskazujący - niby szkopuł , ale dziwnie to wygląda ;)

Matti-----
Początkujący

Cos z tym jest ze mam takie dziwne skrzywienie :D Lubie to po prostu ;).. a co do tych kiwi nie przykladalem sie zupelnie, chcialem zrobic zdjecie A900 i tyle. Czekam az znajde chwile w ten weekend i wyskocze w plener :D

A co do tego palca hmm.. kwestia wzgledna . Mi w tym zdjeciu przeszkadza jedynie to ze zostal on zasloniety czesciowo przez mikrofon ;)

Creatoor
Początkujący

Matti napisał(a):

Mi w tym zdjeciu przeszkadza jedynie to ze zostal on zasloniety czesciowo przez mikrofon ;)

Chyba o to chodziło krisowi