anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

FOTO KLUB - IV Plener Sony - Ostrowiec Św.

profile.country.PL.title
MaSzt.
Poszukiwacz

FOTO KLUB - IV Plener Sony - Ostrowiec Św.

Hej, czekamy na Was
tzn Sabiki, karol-r i ja :)
Pogoda super, karol obiecał bezchmurny wschód i mgiełki

edit kris:
Zdjęcie grupowe z IV Pleneru znajduje się tutaj: LINK

Konica Minolta
450 ODPOW. 450
profile.country.pl_PL.title
Mycroft.
Nowicjusz

My też już w domu. Dziękujemy FOTO Teamowi w składzie zwyczajowym (Szabla żałuj że Cię nie było!).
Dziękuję tez zaproszonym gościom - Krzysiowi Niesporkowi za warsztaty - no bo kto nauczy prawidłowo jak oświetlać jeśli nie on?
Gorące podziękowania dla Marka Poźniaka - za to, że dowiedzieliśmy się, że o fotografii nie wiemy nic. I nie mówię tu o aspektach technicznych... - Rafiki masz za zadanie na następny plener przygotować Markowi popołudnie całe na wykład o fotografii.
Stasiowi Puszczyńskiemu - za wykład o fotografii przyrodniczej robalków, motylków i innych ów.
Tomkowi Pacanowi - za wykład o historii fotografii :) to była ta niespodzianka... no i za prezentację wspomnieniową o tragicznych wydarzeniach z Air Show w Radomiu z zeszłego roku - bardzo mocna rzecz. I nie chodzi tu o zwykły wysoki poziom jego fotografii lotniczej bo o tym wiedzą wszyscy, że potrafi. Ci co nie widzieli niech żałują.

No i podziękowania dla całej ekipy która była, którą poznaliśmy, której nie rozpoznaliśmy - było nas tyle luda że nie sposób było ze wszystkimi zagadać... Już czekam, żeby ponownie uściskać parę osób... Dziękujemy ślicznie. Fotki właśnie zrzucam z karty :)

Mycroft
bob_marley23
Początkujący

ja już też w domu jeszcze raz dzięki!

Misiek025
Początkujący

Witam.
Ja też już w domku. Krótko piszę bo synek mnie na krok nie odstępuje :)

Samych zdjęć za dużo nie zrobiłem bo wciąż chodziłem zachwycony ilością tak pozytywnie zakręconych ludzi. Sporej grupy też nie poznałem, ale to myślę nadrobić na kolejnych plenerach.

Jak ktoś będzie miał na zdjęciach moją skromną osobę
proszę o przesłanie zdjęć na adres palicki.michal@gmail.com

Dzienks

BuBu__
Początkujący

Widać, że plener był naprawdę udany :thumbsup:
Zorganizowalibyście w końcu jakiś na pięknych Kaszubach ;)

alcazarc
Początkujący

dzięki za plenerek , było miodnie , poznałem nowych ludzi i to zajebi...tych :)

JuniorX.
Użytkownik

Ja również wszystkim dziękuję za mistrzowski wyjazd :) :c4 :c4 :c4 :c4
Dawno tak mnie brzuch od śmiechu nie bolał :D a i się człowiek czegoś nowego nauczył :)

kasia_m-----
Początkujący

Dzięki za miłe chwile.

profile.country.PL.title
trutak
Użytkownik

Czy mnie oczy mylą, czy to Jegomość Rafiki we własnej osobie, któren to był pół powiatu pode Szabelką trzymał :D

profile.country.en_GB.title
bartasduch
Początkujący

Dziękujemy Wszystkim za mile spędzony czas! Część Breslau juz od 18.00 w domku. Do zobaczenia w 2011 :thumbsup: pozdro 4 all

werwa-----
Początkujący

czy mnie oczy nie mylą Pan Zubilewicz , z tvn-u?