Podziel się wrażeniami!
Stało się, raz kozie śmierć :smileyredface:
Postanowiłam pokazać trochę moich prób fotografowania i posłuchać waszych rad i opinii. Krytyki sie nie boję i mam nadzieję, że z Waszą pomocą będę robić lepsze fotki
Na początek wrzucam kilka "starych" zdjęć, robionych A100
Witam po dłuuuugiej przerwie
Powoli wracam do normalności. Jakoś przeżyliśmy ten "gipsowy czas".
Żeby było śmieszniej to jeszcze mój 16-letni syn skręcił nogę w kostce i tez miał gips przez 3 tygodnie - fatum jakieś psiakość
Wiktoria ma już zdjęty gips (syn też) i uczy sie chodzić.
A ja.... znów sie uczę trzymać aparat w rękach... ech...
Dziś wyszliśmy sie przewietrzyć i próbowałam cos focić ale nie jest łatwo uziemić 2,5 letnie dziecko w wózku i szukać ciekawych kadrów. Córka chciała chodzić, więc za rączki prowadzać ją musialam....
Dlatego o wyrozumiałość proszę
a tu.... miało być fajnie a w ostatniej chwili mi się owad za platek schował... wrrrrrrr
33 i 35 fajne
I życzę wielu udanych kadrów po tej przymusowej przerwie
Witam po nieobecności długiej! Fajnie, że sytuacja opanowana i wszystko się dobrze skończyło
Widać (gdzieś między linijkami) pęd do nowych zdjęć A trzy ostatnie udane... Robale już zasuwają - jak widać więc i na nas czas
Aniqa, doslav - dzięki
Pęd jest, oj jest, tym bardziej że za oknem pięknie. Gdybym tak mogła jeszcze z domu się sama wyrwać........
A podczas "przerwy" sklep mój zaprzyjaźniony odwiedziłam i zakupiłam wężyk i gripka
Zadowolonam jak nie wiem co
ostatnie trzy podobaja mi sie
pablo dziękuję
Witaj.
38 - jak najbardziej na "tak"
37 - nie za bardzo (może przez ten cień, albo przez to, że Mała spogląda w dół...)
36 - to nie moje tematy, nie znam się więc się nie wypowiem
pzdr
sg_cezar - dzieki za odwiedziny i pozostawione słowo
Moje dziecko niestety rzadko w obiektyw patrzy, uparta bestyjka A na tym zdjęciu zrobila minkę którą u niej lubię dlatego dla mnie ta fotka "ma to coś"
Moje dziecko niestety rzadko w obiektyw patrzy, uparta bestyjka