anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Freckleed - W120

freckleed
Początkujący

Freckleed - W120

witam. no to zaczynamy przygode na forum sony. licze na szczere opinie. ;)

chciałam dodać że zdjęcia kopiowane z photoblog.pl i niewyostrzane.

92 ODPOW. 92
freckleed
Początkujący
Antentenne
Początkujący

16 bardzo mi się podoba :thumbsup: tylko kadr mi za bardzo "leci" trochę ;)

freckleed
Początkujący

tak wiem że leci. i za chiny nie umiem tego poprawić. ;/

Antentenne
Początkujący

freckleed napisał(a):

tak wiem że leci. i za chiny nie umiem tego poprawić. ;/

Ja na programach jeszcze się nie znam, ale mi osobiście w takich przypadkach pomaga Picasa - tak, wiem, że to nieprofesjonalny program :D Ale na photoshopie się na razie nie znam ;)

Antentenne
Początkujący

Pozwoliłam sobie pokazać, jak to w Picasa robi - mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko :smileyredface:

edit: no i nie wyostrzyłam :rolling_eyes:

freckleed
Początkujący

o dziękujem. już jest git mam nadzieje ;D
Picassa.. na początku obrabiałam tam zdjęcia ale strasznie jechało mi to na jakości. zresztą tworzyły mi sie jakieś po 4 kopie każdego zdjęcia. ;/
polecam już bardziej PhotoFiltre lub GIMP'a do obróbki.
ja kilka dni temu ściągnęłam se CS4 no i narazie sie uczę. za kilka dni może zamieszcze zdjęcia nim przerabiane. :D

Antentenne
Początkujący

Faktycznie, Picasa psuje jakość... Popróbuje z innymi, w końcu trzeba kiedyś ;)
Pzdr

ci.nek
Początkujący

13 - mało co witać z tej miniaturki ;) ale wygląda na ładną ;) jak masz większą wersję to podmień, pamiętaj, że najdłuższy bok może mieć do 800 pixeli
14 - podrósłbym lekko kadr do góry umieszczając środek kwiatka w DL mocnym punkcie, bo pasowałbym tam idealnie :)
15 - znów podpis :( ale w ogóle coś mi nie leży w tym kadrze, chyba za wysoko i ciasno
16 - w wersji Antentenne dużo lepsze :) tylko ten skrawek okna po lewej niepotrzebny

kaska_s
Początkujący

Witaj na forum!

Nie podoba mi się... to co wszystkim: podpis na zdjęciach:) A teraz coś miłego:)
1,8,9,10,11, 16 najlepsze moim zdaniem. Choć w 16 wyprostowałabym kadr 8-)
3-szkoda, że dziewczynka nie stoi bokiem tak, żeby było widać buźkę, ale wiem jak trudno robić zdjęcia dzieciom:)
2- tło mi troszkę przeszkadza
panorama szeroka a niska, wiem, że takie są panoramy, ale wydaje mi się, że gdyby była dwa razy wyższa i dobrze wykadrowana byłaby świetna, poza tym bardzo ładny widoczek.

freckleed
Początkujący