anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Galeria użytkownika Mewone-Kuba

mewone
Początkujący

Galeria użytkownika Mewone-Kuba

Zapraszam do komentowania mojej galerii zdjęć jakie wykonałem przez ostatni miesiąc.
Proszę o dobre rady co mam zrobić, aby fotografie wychodziły jeszcze lepiej.
PS. Fotografuję od około miesiąca.

30 ODPOW. 30
profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Poza muchą, która jest za duża i trochę niechlujnie wykończona - plamki do usunięcia (i może ciut jaśniej), pozostałe są w miarę poprawne, lub dobre. Jednak chciałbym napisać o 20. Zdjęcie akcji, a przy tym strasznie statyczne - gdybyś spróbował wykorzystać atuty A55... np. program 10kl./s, miałbyś szansę uchwycić jakiś ciekawszy moment: nogi oderwane od ziemi, ten krążek trochę rozmazany - tu można by użyć zdjęć seryjnych, trybu "S" i czas... np. 1/125s. A tak - ziewający owczarek patrzący na lecące? UFO :c20

Na koniec chciałem pochwalić zdjęcia "wojenne" - znakomicie uchwycony klimat epoki, nie tylko w treści, ale i w przekazie - ta amatorska czarno-biel, niedoskonałość ówczesnych obiektywów i ostatnie - znakomita, "epokowa" sepia :c4
Z tych poprzednich, niebieskich, jedynie ostatnie, z tramwajem - za kolory :c4 ale mógłbyś je wyprostować jednak ;)
Pomnik: poprawna pocztówka, natomiast poprzednie - nie pasuje mi ta nadmierna niebieskość.
Pozdrawiam.

------------------------------
fotoamator