Podziel się wrażeniami!
Witam wszystkich!
Poniżej zamieszczam moje amatorskie fotki i liczę na komentarze, zarówno krytyczne (co pozwoli mi doszlifować moją technikę:)) jak i pozytywne
Pozdrawiam wszystkich
gracias za komentarz
wyciągnę wnioski na przyszłość
Nie ma sprawy
Pamiętaj , że to był komentarz amatora
Pozdrawiam
co do centralnego kadrowania http://www.fotografuj.pl/Article/ABC_ko ... ialu/id/60 tu masz opis o co kaman.
A kropeczki są na każdym ze zdjęć, w szczególności tam gdzie jest w miarę jednolite tło to rzuca sie w oczy, tak jak by program kompresujący radykalnie zmniejszał ilość kolorów fotki. spróbuj kompresować do JPG
Co do ostatnich fotek. jak Bertone wspomniał. centralne i ciemne. nie wiem czy H7 ma kontrole przesłony i czasu otwarcia migawki ale jeśli posiada to możesz następnym razem spróbować zrobić długą ekspozycje, np trybem "S" i na statywie
dziękuję za linka do artykułu przeczytałam i postaram się stosować niestaty podczas robienia tych ostatnich zdjęć nie miałam statywu i musiałam robić zdjęcia z "z ręki" przez co są takie ciemne
dziś mamy ładną pogodę i chyba wyskoczę w jakiś plener uwiecznić polską złotą jesień
Cześć. Witam na forum.
Czekam na fotki jesieni. Ja się chyba spóźniłem, czekałem czekałem a tu zima przyszła
przesyłam następne fotki z tegorocznych wakacji
c.d.
niestety czasu za mało było na fotki jesieni, nie zdążyłam się w porę zorganizować a tu już słońce zaszło i się ciemno zrobiło mam nadzieję że w tygodniu coś niecoś popstykam
brakuje poziomu w fotkach 19 i 15
18 jest bardzo fajna fotka
mas0n napisał(a):
brakuje poziomu w fotkach 19 i 15
18 jest bardzo fajna fotka