anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Galeria

profile.country.pl_PL.title
Filipski-----
Początkujący

Galeria

Kiedyś trzeba zacząć z własną galerią, choćby mało odkrywczo...
1.
DSC01527-1.JPG
2.
DSC01524-1.JPG
3.
DSC01876-2.JPG

Wszelkie uwagi mile widziane. :c2

15 ODPOW. 15
Filipski-----
Początkujący

Bydgoska architektura w moich nieudolnych wprawkach z Wielkiej Soboty ad. 2009.
11.
DSC01100-1.JPG
12.
DSC01096-1.JPG
Zamieszczam te zdjęcia w nadziei na rady jak fotografować architekturę, przy okazji pokazując dwa budynki bydgoskich szkół wyższych.

Melanie------
Początkujący

nieznam sie na architekturze, i jak do tej pory to jest moj najgorszy temat do fotografii 😜
ale twoje zdjecia i tak mi sie podobaja chociaz w 11 wydaje mi sie ze troszke krzywe jest ^^ ..

Filipski-----
Początkujący

Melanie napisał(a):

11 wydaje mi sie ze troszke krzywe jest ^^ ..

Pewnie dlatego, ze krzywo stałem. ;) Faktycznie nie prostowałem zdjęcia pomimo, że z jednej strony próbowałem chwycić budynek symetrycznie na wprost drzwi, a okazało się, że krzywo stanąłem. :smileyrolleyes:
Kolejny okruszek bydgoskiej architektury
13.DSC00448-1.JPG

Melanie------
Początkujący

13, za duzo tam wszystkiego jak dla mnie.. pomnik, gołąb, budynki z tyłu, wiec nie wiem na czym chciales zwrocic uwage.. i jeszcze jakas reklama w PD :rolling_eyes:

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

Melanie napisał(a):

13, za duzo tam wszystkiego jak dla mnie.. pomnik, gołąb, budynki z tyłu, wiec nie wiem na czym chciales zwrocic uwage.. i jeszcze jakas reklama w PD :rolling_eyes:

dokładnie... nie wiadomo za bardzo co chciałeś pokazać, za duży bałagan, gołąbek wygląda jakby przypadkiem Ci wpadł w kadr

Filipski-----
Początkujący

Gołąb był śledzony w powietrzu i trafiony jak godził dziobem w bohaterską pierś kobiety.
Zdjęcie jest solidnie wykadrowane z elementów rozpraszających, których było o wiele więcej , aż do granic utraty jakości.
No, ale sporo zostało.Moda na pstrokate rynki kwitnie.
Reklamy nie wycinałem, bo przsuwało to gołąbka do centrum.
Zgniły kompromis nie popłaca... ;)