Podziel się wrażeniami!
Witam wszystkich
Proszę o opinie i z góry dziękuję i pozdrawiam.
gegra71 napisał(a):
Dzięki panowie za opinie i nie spodziewałem się tak dobrego przyjęciach moich fotek zresztą bardzo długo nie mogłem się zdecydować (odważyć) żeby coś tu wrzucić widząc wasze fotki.
SZOK
Najbardziej 11
Reszta zresztą też
Witam
Fajne zdjęcia,fajne kadry,pogratulować
Bardzo przyjemna galeria i bardzo dobre wejście
Ostanie wejście wszystkie trzy in plus
Wiewióra (bo 10 to wiewióra prawda ?) bardzo fajna takie niedyskretne pytanie - z jakich szkieł korzystasz ?
Wiewióra (bo 10 to wiewióra prawda ?) bardzo fajna takie niedyskretne pytanie - z jakich szkieł korzystasz ?
wiewiórka to to nie jest, raczej jakiś suseł ale zdjęcie piękne
do ważki też nie mam zastrzeżeń
gorzej imho z koniem - szkoda, że zdecydowałeś się na taki nietypowy kadr, bo dużo tu niepotrzebnego nosa poniżej oka, a szkoda ucha które nie znalazło się w kadrze - kon przypomina mi w takim ujęciu bezksztaltną masę z okiem
no Ela ma racje to nie jest wiewiórka bardziej mi przypomina te zwierzaki z bajki tylko jak one się nazywały
colorful napisał(a):
wiewiórka to to nie jest, raczej jakiś suseł ale zdjęcie piękne
do ważki też nie mam zastrzeżeń
gorzej imho z koniem - szkoda, że zdecydowałeś się na taki nietypowy kadr, bo dużo tu niepotrzebnego nosa poniżej oka, a szkoda ucha które nie znalazło się w kadrze - kon przypomina mi w takim ujęciu bezksztaltną masę z okiem
Przy takich dynamicznych zdjęciach warto chyba pokombinować z czasem otwarcia migawki. Najbardziej mi osobiście podoba się 15-ka gdzie wrażenie ruchu potęgują jeszcze lekko rozmazane koła quada... A rozmazały się zapewne dlatego, że czas był najdłuższy (1/320 chyba?). Na pozostałych koła zostały całkowicie zamrożone.
Ogólnie udana seria z wyraźnym wskazaniem na ostatnie zdjęcie. Moim zdaniem przynajmniej