anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

goran. burzowo

spolgoran1qmpze
Początkujący

goran. burzowo

skorzystam z możliwości założenia swojego albumu jako nowo mianowany członek klubu alfa :)
Zacznę od kilku ujęć z szuflady. Fotki mają troszkę niestandardowe proporcje ponieważ akurat wczoraj zostały wydrukowane (w końcu) w labie.
Zapraszam do komentowania.

50 ODPOW. 50
profile.country.pl_PL.title
Aniqa.
Poszukiwacz

Piękna wiosenna wrzutka :c4

spolgoran1qmpze
Początkujący

Tadeusz, Starosta, Bertone, colorful, Amtrak, Rutek68, wojttekk_foto, martha, Arturro10, Aniqa bardzo Wam dziękuję za opinie i odwiedziny.

@Tadeusz: na krokusiki trzeba polować a co najgorsze zaatakować bardzo wcześnie rano bo od ok. 9.00 zaczynają tam napływać turyści a i słoneczko nie jest już wtedy zbyt łaskawe. Do wyboru są wiec dwie opcje
:smileyarrow: nocleg w pobliskim schronisku
:smileyarrow:

jeszcze jedna fotka krokusowo-bokehowa i 2 ujęcia z pochmurnej soboty.

Aniqa.
Poszukiwacz

15 bardzo fajna,burzowe też mi się podobają :thumbsup:

kuraq.
Poszukiwacz

Na mojego wish lista może pójść 17 ze strugą światła na pole rzepaku.
Pozostałe dwa również ładne;] 15 taka miło miękka.

profile.country.PL.title
Rutek68
Doradca

16,17 świetne niebo tylko :c4

Sony 77 ob.28/2,8; 50-200/4-5,6; 35/1,8; 50/1.7; 135/2,8
johnytomala69
Początkujący

Witam!
16 i 17 :thumbsup: .Sam czekam na podobne sytuacje.Pozdrawiam.

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Za 15 i 17 duże :c4
Margaryna na 16 też ładnie pokazana :thumbsup:

------------------------------
fotoamator
profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

Starosta napisał(a):

colorful napisał(a):

z tego co mi wiadomo o fotografowaniu wspinaczki to najbardziej pożądane są zdjęcia robione od góry wspinającemu się, ew. od boku :)

Zgadza się :c20

Przydałoby się większe zbliżenia, tzn. dłuższa ogniskowa. Jak dla mnie trochę za szeroko ;)

W skałach bywałem. Czasem jeszcze bywam z aparatem i z nim się wspinam. Nie na każdej skałce da się jednak użyć aparatu z góry czy z boku...
Krokusy i biopaliwo bardzo na :smileythumbsup: aż mi się żal za krajem zrobiło. :c2

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Kurcze, brakuje mi jednak światła w tych burzowych...na niebie się fajnie dzieje, ale dół już jest trochę bezbarwny. Skupiłbym się dlatego na grze światła w chmurach i przy horyzoncie.

Kwiatki "kokusowo-bokehowo" fajne, ale z dołu bym lekko przyciął :)

Pozdrawiam,

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

Wczoraj oglądałem ze słońcem na monitorze - można posuwaczyć (najlepiej już w RAW) jak stwierdził słusznie Lajam ale i tak nie zmienia to faktu, że tęsknię za widokiem morza biopaliwowego :c20 . http://img96.imageshack.us/img96/8885/dsc07311w.jpg" target="_blank (może przesuwaczyłem)