Podziel się wrażeniami!
skorzystam z możliwości założenia swojego albumu jako nowo mianowany członek klubu alfa
Zacznę od kilku ujęć z szuflady. Fotki mają troszkę niestandardowe proporcje ponieważ akurat wczoraj zostały wydrukowane (w końcu) w labie.
Zapraszam do komentowania.
Piękna wiosenna wrzutka
Tadeusz, Starosta, Bertone, colorful, Amtrak, Rutek68, wojttekk_foto, martha, Arturro10, Aniqa bardzo Wam dziękuję za opinie i odwiedziny.
@Tadeusz: na krokusiki trzeba polować a co najgorsze zaatakować bardzo wcześnie rano bo od ok. 9.00 zaczynają tam napływać turyści a i słoneczko nie jest już wtedy zbyt łaskawe. Do wyboru są wiec dwie opcje
:smileyarrow: nocleg w pobliskim schronisku
:smileyarrow:
jeszcze jedna fotka krokusowo-bokehowa i 2 ujęcia z pochmurnej soboty.
15 bardzo fajna,burzowe też mi się podobają
Na mojego wish lista może pójść 17 ze strugą światła na pole rzepaku.
Pozostałe dwa również ładne;] 15 taka miło miękka.
16,17 świetne niebo tylko
Witam!
16 i 17 .Sam czekam na podobne sytuacje.Pozdrawiam.
Za 15 i 17 duże
Margaryna na 16 też ładnie pokazana
Starosta napisał(a):
Zgadza sięcolorful napisał(a):
z tego co mi wiadomo o fotografowaniu wspinaczki to najbardziej pożądane są zdjęcia robione od góry wspinającemu się, ew. od boku
![]()
Przydałoby się większe zbliżenia, tzn. dłuższa ogniskowa. Jak dla mnie trochę za szeroko![]()
Kurcze, brakuje mi jednak światła w tych burzowych...na niebie się fajnie dzieje, ale dół już jest trochę bezbarwny. Skupiłbym się dlatego na grze światła w chmurach i przy horyzoncie.
Kwiatki "kokusowo-bokehowo" fajne, ale z dołu bym lekko przyciął
Pozdrawiam,
Wczoraj oglądałem ze słońcem na monitorze - można posuwaczyć (najlepiej już w RAW) jak stwierdził słusznie Lajam ale i tak nie zmienia to faktu, że tęsknię za widokiem morza biopaliwowego . http://img96.imageshack.us/img96/8885/dsc07311w.jpg" target="_blank (może przesuwaczyłem)