Podziel się wrażeniami!
skorzystam z możliwości założenia swojego albumu jako nowo mianowany członek klubu alfa
Zacznę od kilku ujęć z szuflady. Fotki mają troszkę niestandardowe proporcje ponieważ akurat wczoraj zostały wydrukowane (w końcu) w labie.
Zapraszam do komentowania.
Piękna wiosenna wrzutka
Tadeusz, Starosta, Bertone, colorful, Amtrak, Rutek68, wojttekk_foto, martha, Arturro10, Aniqa bardzo Wam dziękuję za opinie i odwiedziny.
@Tadeusz: na krokusiki trzeba polować a co najgorsze zaatakować bardzo wcześnie rano bo od ok. 9.00 zaczynają tam napływać turyści a i słoneczko nie jest już wtedy zbyt łaskawe. Do wyboru są wiec dwie opcje
:smileyarrow: nocleg w pobliskim schronisku
:smileyarrow:
jeszcze jedna fotka krokusowo-bokehowa i 2 ujęcia z pochmurnej soboty.
15 bardzo fajna,burzowe też mi się podobają
Na mojego wish lista może pójść 17 ze strugą światła na pole rzepaku.
Pozostałe dwa również ładne;] 15 taka miło miękka.
16,17 świetne niebo tylko
Witam!
16 i 17 .Sam czekam na podobne sytuacje.Pozdrawiam.
Za 15 i 17 duże
Margaryna na 16 też ładnie pokazana
Starosta napisał(a):
Zgadza sięcolorful napisał(a):
z tego co mi wiadomo o fotografowaniu wspinaczki to najbardziej pożądane są zdjęcia robione od góry wspinającemu się, ew. od boku
Przydałoby się większe zbliżenia, tzn. dłuższa ogniskowa. Jak dla mnie trochę za szeroko
Kurcze, brakuje mi jednak światła w tych burzowych...na niebie się fajnie dzieje, ale dół już jest trochę bezbarwny. Skupiłbym się dlatego na grze światła w chmurach i przy horyzoncie.
Kwiatki "kokusowo-bokehowo" fajne, ale z dołu bym lekko przyciął
Pozdrawiam,
Wczoraj oglądałem ze słońcem na monitorze - można posuwaczyć (najlepiej już w RAW) jak stwierdził słusznie Lajam ale i tak nie zmienia to faktu, że tęsknię za widokiem morza biopaliwowego . http://img96.imageshack.us/img96/8885/dsc07311w.jpg" target="_blank (może przesuwaczyłem)