anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

goran. burzowo

spolgoran1qmpze
Początkujący

goran. burzowo

skorzystam z możliwości założenia swojego albumu jako nowo mianowany członek klubu alfa :)
Zacznę od kilku ujęć z szuflady. Fotki mają troszkę niestandardowe proporcje ponieważ akurat wczoraj zostały wydrukowane (w końcu) w labie.
Zapraszam do komentowania.

50 ODPOW. 50
profile.country.en_GB.title
.cezar.
Początkujący

No to może ja zacznę. Podoba mi się ta wrzuta bardzo :thumbsup: . Obiecuję, że będę tu do Ciebie chętnie zaglądał (jeżeli takich tematów będzie więcej).
pzdr

profile.country.pl_PL.title
acinloop
Nowicjusz

Witam :c37
Wrzutka fajna, ostatnie dwa bardzo dynamiczne. http://klubkm.pl/forum/images/smilies/good.gif
Zapowiada się ciekawie :thumbsup:
Ps. Numeruj zdjęcia, będzie lepiej komentować.

profile.country.PL.title
mat_czok
Expert

Piękna wrzuta, a 2 wręcz rewelacyjna. Odpowiedni czas i moment :c4

profile.country.PL.title
gegra71
Poszukiwacz

Witam :c37
Świetna wrzuta :c4

profile.country.pl_PL.title
pablo_duch
Początkujący

nono kolego swietne foteczki
pozdrawiam

profile.country.PL.title
krzys1977
Poszukiwacz

Witam. :c37

Bardzo fajna wrzuta. :c4

Tylko tak jak napisał pablo_duch numeruj fotki będzie naprawdę łatwiej komentować. ;)

Czekam na więcej.

A 700 & VG-C70AM | SONY 100/2.8 macro | TAMRON 17-50/2.8 | SIGMA 70-200/2.8 EX APO DG II HSM | SONY HVL-F58AM | SONY HVL-F42AM | Velbon Sherpa 600
witsu------
Początkujący

Mocne wejście. Dawaj następne.
Pozwolę sobie jednak na małą uwagę. W galerii powinny być zdjęcia wyłącznie z puszek Sony, więc jedno Twoje zdjęcie jest nieregulaminowe ;-)

spolgoran1qmpze
Początkujący

witsu napisał(a):

Pozwolę sobie jednak na małą uwagę. W galerii powinny być zdjęcia wyłącznie z puszek Sony, więc jedno Twoje zdjęcie jest nieregulaminowe ;-)

** Sonyadmin ( 25.01.2010 r. 😞
Każdy użytkownik Forum Sony, zarejestrowany w Image może założyć własną galerię zdjęć ( fotografie wykonane lustrzankami Sony, Konica-Minolta, Minlota ).

;)

dziękuje wszystkim za odwiedziny i cieszę się że spodobały się fotki.
@ sg_cezar: jako że lubię focić offroad to będzie tego na pewno więcej.

Co do numerowania zdjęć to oczywiście następne będą już posiadały numerek (chociaż regulamin także pozwala nazywać fotki). :c34

profile.country.en_GB.title
.cezar.
Początkujący

goran napisał(a):

@ sg_cezar: jako że lubię focić offroad to będzie tego na pewno więcej.

Ja generalnie lubię tematy foto-moto więc wrzucaj, wrzucaj, wrzucaj... :c61 . Przy okazji przypomniałem sobie o off-roadowym temacie z szuflady, którego na forum jeszcze nie pokazywałem więc zaraz to uczynię.
pzdr