Podziel się wrażeniami!
skorzystam z możliwości założenia swojego albumu jako nowo mianowany członek klubu alfa
Zacznę od kilku ujęć z szuflady. Fotki mają troszkę niestandardowe proporcje ponieważ akurat wczoraj zostały wydrukowane (w końcu) w labie.
Zapraszam do komentowania.
No to może ja zacznę. Podoba mi się ta wrzuta bardzo . Obiecuję, że będę tu do Ciebie chętnie zaglądał (jeżeli takich tematów będzie więcej).
pzdr
Witam
Wrzutka fajna, ostatnie dwa bardzo dynamiczne. http://klubkm.pl/forum/images/smilies/good.gif
Zapowiada się ciekawie
Ps. Numeruj zdjęcia, będzie lepiej komentować.
Piękna wrzuta, a 2 wręcz rewelacyjna. Odpowiedni czas i moment
Witam
Świetna wrzuta
nono kolego swietne foteczki
pozdrawiam
Witam.
Bardzo fajna wrzuta.
Tylko tak jak napisał pablo_duch numeruj fotki będzie naprawdę łatwiej komentować.
Czekam na więcej.
Mocne wejście. Dawaj następne.
Pozwolę sobie jednak na małą uwagę. W galerii powinny być zdjęcia wyłącznie z puszek Sony, więc jedno Twoje zdjęcie jest nieregulaminowe
witsu napisał(a):
Pozwolę sobie jednak na małą uwagę. W galerii powinny być zdjęcia wyłącznie z puszek Sony, więc jedno Twoje zdjęcie jest nieregulaminowe
Ja generalnie lubię tematy foto-moto więc wrzucaj, wrzucaj, wrzucaj... . Przy okazji przypomniałem sobie o off-roadowym temacie z szuflady, którego na forum jeszcze nie pokazywałem więc zaraz to uczynię.goran napisał(a):
@ sg_cezar: jako że lubię focić offroad to będzie tego na pewno więcej.