Podziel się wrażeniami!
witam!
nieśmiało zakładam swoją galerię :smileyredface:
proszę o opinię i krytykę bo cały czas się uczę
główny temat to córeczka fotografowana w warunkach domowych przynajmniej do momentu jak nie zrobi się cieplej
chciałam aby załączone zdjęcie było podobne do tego wykonanego w technice high key
proszę, powiedzcie co można było poprawić?
bardzo Wam dziękuję lopeezzz Tadeusz BuBu_ Tommygun :smileyredface:
Tadeuszu to prawda dlatego staram się łapać jak najwięcej tych chwil... ale pewnie starsze dziecko też ma jakieś pasje, które można podglądnąć bo z pozowaniem u starszaka chyba kiepsko nie?
Tommygun aż musiałam się wrócić, która to ta 50-tka ale tak myślałam, że pierwsze projektowe
no cóż... oglądam mnóstwo zdjęć, inspiracji, szukam, czasami błądzę
pewnie z przerwami bo i to może się znudzić
generalnie ma być lekko, beztrosko i nie nudnie żeby za szybko scrollem nie kręcić przy przewijaniu podczas oglądania zdjęć
postaram się częściej coś tu wrzucać choć nie wszystko będzie się nadawać - zawsze można podglądnąć mój blog (link w stopce)
o! a dzisiejsze już będzie w innej tonacji bo mi ta vintagowa nie pasowała
no i pierwsze z FLINTY (boli nadgarstek boli ale się przyzwyczaję )
Mało dołu imo
racja
ale musiałam się spieszyć żeby mi nie zwiała
-105 bardzo fajne
Tak, dołu za mało ale reszta piękna, flinta w takich warunkach rysuje najładniej. Nadgarstek się przyzwyczai, kilka sesyjek i przestaniesz zwracać uwagę na rozmiar i ciężar.
Projektowych faktycznie bardzo dużo ale ciekawe.
105 -
Już wiem po co się flintę kupuje
105 - pal sześć kadr, wykorzystałaś flintę tak, jak powinna być użyta - dla pięknej plastyki, bokeh... Super!
EDIT: zdjęcia z dzieciakami, szczególnie te kwadratowe, też bardzo na plus!
105 chyba tez poszukam jakiejs uczciwej flinty:)
i mnie ten strzal z flinciory sie bardzo podoba oby takich wiecej
dziękuję Wam bardzo
robi się wiosennie więc wyruszymy w plener i mam nadzieję zasilić trochę swój wątek