Podziel się wrażeniami!
witam!
nieśmiało zakładam swoją galerię :smileyredface:
proszę o opinię i krytykę bo cały czas się uczę
główny temat to córeczka fotografowana w warunkach domowych przynajmniej do momentu jak nie zrobi się cieplej
chciałam aby załączone zdjęcie było podobne do tego wykonanego w technice high key
proszę, powiedzcie co można było poprawić?
Ale, że co?.. Jesień wróciła?
Najbardziejsze dla mnie --> sysunia i... Titanic
2 - bardzo!
A do 3 miałaś nosa
Fajne.
dziękuję za odwiedziny i komentarze
doslav w tle to nie liście szyszki o pięknym żółto-rudym kolorze - raczej pozostałości po jesieni
cdn raczej koń miał nosa podeszłam maksymalnie blisko (niestety brak lepszego zoom-u ) i bałam się, że mi prychnie w obiektyw
Sysunia mi się podoba bardzo
Konik sympatyczny
A przy tytanicu zwiększyłbym kontrast i trochę rozjaśnił I może jeszcze winieta do tego
2 i 3 bardzo fajne
a ja tam "nie widzę" przepaleń widze cudne oczka i buzię, które wzbudzają we mnie "mmmmmmmm"
będę tu zaglądać
krzyho4 mam i ja buzickę z więksym kadrem
dziękuję za wizytę
A przy tytanicu zwiększyłbym kontrast i trochę rozjaśnił I może jeszcze winieta do tego
dwa pstryki córeczki - zabawa porannym światłem, warunki domowe (większa buzia na życzenie )
Dobrze kombinujesz. Tylko takie dwie rzeczy.Titanic - ładnie wypatrzone. I może rzeczywiście warto potraktować motyw innym światłem? Dobry pomysł, żeby spróbować o innej porze dnia
Zdjęcia córeczki bardzo fajne - szczególnie podoba mi się gra cieni wywołana przez żaluzje
I miałbym problem gdybym musiał wybrać jedno: 5 jest taka spokojna, łagodna, zaś 6, dynamiczna - "mamo, jak mi świeci w oczy!".
Więc za oba