Podziel się wrażeniami!
Witam serdecznie. Jestem świeżym fotoamatorem. Przedstawiam moje zdjęcia.
Uwagi, krytyka i ocena mile widziane, a wręcz wskazane. Pozdrawiam.
Miło to słyszeć. Niestety z powodu kontuzji prawie cały czas siedzę w domu i kończą mi się już pomysły. Ale postaram się niedługo wrzucić coś nowego.
Witamy na forum , jak dla mnie bardzo ładny wstęp, pod względem ilości i jakości fotek zrobionych przez Ciebie,
Z tych wszystkich najbardziej podoba mi się 17 i 18 ...są super...
14.- też jest super, ale albo mi się tylko wydaję, albo są duże szumy.
4 i 7 , tez niczego sobie, w 7, zamazanie jest celowe, czy przypadkowe?
OGÓLNIE WSZYTSKIE FOTKI MI SIĘ PODOBAJĄ,,,popełniasz tylko drobne pojedyńcze błędy..
ZAPRASZAM DO MOJEJ GALERII: viewtopic.php?f=42&t=2137&st=0&sk=t&sd=a
Po chwili przerwy wrzucam kolejne 3 fotki.
Dzięki za wizytę i wyrażone zdanie na temat zdjęć
Z Twoich fot najbardziej podoba mi się 5, 7, 10 w sumie też z racji pomysłu, 13, 14, 16 wygląda jak obrazek , 18, 20 trochę brak ostrości ale też spoko no i 21 bo sam lubię fotografować chmury
Również masz ciekawe pomysły
Ile trzyma Ci bateria? Masz tylko jedną czy zaopatrzyłeś się w drugi egzemplarz?
Dzięki za uwagi, są one bardzo cenne.
Bateria wytrzymuje mniej więcej tyle jak napisano w instrukcji - oczywiście w zależności od używania lampy i LCD. Już przy zakupie aparatu zakupiłem 2 egzemplarz (była to trafna decyzja gdyż aparat prawie cały czas gotowy do użycia ). Pozdro.
Kierniak napisał(a):
Już przy zakupie aparatu zakupiłem 2 egzemplarz (była to trafna decyzja gdyż aparat prawie cały czas gotowy do użycia ).
Exif info niestety utracone z fotek, a bardzo by mnie interesowało jakie miałeś ustawienia przy 19. Pstrykałem pioruny ale zawsze jakieś takie szare tło mi wychodzi. a może to nie moja wina tylko tego zawsze robiłem w głęboką noc?
Proszę bardzo - ustawienia z fotki nr 19.
ISO 100, F8, czas 30s
Witam
mam pytanko do Kierniaka czy fotkę 20 i 21 zrobiłeś bez żadnych filtrów ????????????
też focę H50 ale nigdy zrobiłem takiej foty dla mnie bomba
jakie miałes ustawienia aparatu ?????????
Świetne ujęcia kropel wody - duży plus za nie