anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Kilka z Nikona

profile.country.pl_PL.title
ludzik82r
Początkujący

Kilka z Nikona

kilka fot :0 skoro można tu wstawiać to nie musze uciekać z forum :P

66 ODPOW. 66
profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Jak widać po tych sprzęt nie ma znaczenia. Jakoś nie znajduję tu żadnej magii Nikona.
Zdjęcia są bardzo przeciętne. ;)

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

Lajam napisał(a):

Jak widać po tych sprzęt nie ma znaczenia. Jakoś nie znajduję tu żadnej magii Nikona.
Zdjęcia są bardzo przeciętne. ;)

Lajam nie bądź taki - daj się chłopakowi zapoznać ze sprzętem. Ty wiesz jakie te nikony są skomplikowane ? :smileymrgreen:

Myślę, że póki Co ludzik jest zafascynowany sprzętem i to na nim się skupia zamiast na zdjęciach. Uważam jednak, że się rozkręci za jakiś czas...

ludzik82r
Początkujący

widzicie w piszecie o nikonie a ja nie chwale się ze jest super czy cos tylko pokazuje foty jak wczesniej

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

ludzik82r napisał(a):

widzicie w piszecie o nikonie

ale tytuł jest o fotkach z nikona, więc jest "Tendencyjny"
nie rozumiem takiego tytułowania galerii. Albo swój nick, albo nick i tytuł aktualnej wrzutki lub całego albumu, a nie, że jest sprzętem XX zrobione :c20
Prawda jest taka, że ostatnie Twoje zdjęcia (czyli te, które wrzucasz tutaj) są niskolotne - takie jak dobrych kilka miechów temu robiłeś. Cofnąłeś się z poziomem kilka kroków do tyłu, ale ja myślę, że jest to efekt trampoliny - trochę w dół, żeby się wybić do góry :smileythumbsup:

Lajam.
Expert

Sorry, ale zmieniłeś korpus chyba żeby robić lepsze fotki?

Ja tylko napisałem, że zmiana nic nie wniosła. Body światła nie zrobi...i tyle;)

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

Lajam napisał(a):

Body światła nie zrobi...i tyle;)

to fakt.....

ludzik82r
Początkujący

tytuł jest taki dlatego ze w galerii sony nie można wrzucać to wrzucam tu i podpis jest wyjaśnieniem czemu tak ...i jak większość tu na forum mam wpisane czym robię ...

co do wcześniejszych fot zgadzam się ze są w tył, co do tych z dzisiejszej sesji widzę różnicę na lepsze ...

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

ludzik82r napisał(a):

co do wczesniejszych fot zgadzam się ze sa w tył co do tych ja widze róznicę na lepsze

:c7
nie dość, że polskich fontów brak, to jeszcze przycisk z przycinkiem wsysło :(
kurcze, przecinki są o tyle istotne, że czasami nie da się zrozumieć co autor miał na myśli bez ich zastosowania.

Tomek69N
Poszukiwacz

Dobra, bo zaraz trza będzie pożyczać te rekwizyty z rąk tej niebrzydkiej pani :slight_smile:
Mnie też te zdjęcia póki co nie zachwyciły zbyt ludziku. Czekam na kolejne. W Twoim studio pstryknięte i z dobrym światłem :c20 .

profile.country.pl_PL.title
ludzik82r
Początkujący