anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Kilka zdjęć amatora

profile.country.pl_PL.title
ludzik82r
Początkujący

Kilka zdjęć amatora

Witam mam swoją pierwszą lustrzankę od miesiąca i oto kilka fot które zrobiłem :)
Bądzcie wyrozumiali ...

590 ODPOW. 590
wiciuryn1
Początkujący

Całkiem przyjemne zdjęcia- choć te dwa b&w wolałbym w kolorze. Widzę, że nie usiedziałeś w domu. Ja może jutro sprzedam auto ;)

wiciuryn1
Początkujący

efbiaj napisał(a):

33 - nienaturalne te rozmyte tło - widać ingerencję po krawędziach auta i wewnątrz szyb "zapomniałeś" rozmyć. Pooglądaj sobie: http://cyfrografia.pl/1/glebiaostrosci3.html

Przydatny instruktarz. Dzięki za wstawkę.

ludzik82r
Początkujący

wiciuryn1 napisał(a):

Całkiem przyjemne zdjęcia- choć te dwa b&w wolałbym w kolorze. Widzę, że nie usiedziałeś w domu. Ja może jutro sprzedam auto ;)

no właśnie b&w dały lepszy charakter tym zdjęcią

efbiaj
Początkujący

36 - rewelka, BW podkreśla klimat - osobiście moje skojarzenia lecą w kierunku: USA, lata 60-te, baseball...
Ciekawe w takich zdjęciach jest to, że większość kadru jest "pusta", a cała historia dzieje się z boku i poza kadrem :c4

smoku215
Początkujący

z ostatnich 32 jest fajne :thumbsup:

ludzik82r
Początkujący
ludzik82r
Początkujący

chciałem zaznaczyć że foty powyżej to nie HDR-y mają taką nazwe pliku bo porównywałem jak by wyszły w HDR ale nei podobał mi się efekt więc to są foty z rav

jeszcze 2 hdr-ki na koniec i nie będzie mnie kilka dni

wojtek0
Początkujący

wydaje mi się że ostatnie kadry ok ,ale suwaczkami troszkę za dużo nasycenia dałeś,ale to tylko moje skromne zdanie

witsu------
Początkujący

Ostatnie kadry udane. Mnie nasycenie nie przeszkadza.

ludzik82r
Początkujący

dzięki

szkoda tylko że tak mało osób komentuje ...