Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Kilka zdjęć amatora

profile.country.pl_PL.title
ludzik82r
Początkujący

Kilka zdjęć amatora

Witam mam swoją pierwszą lustrzankę od miesiąca i oto kilka fot które zrobiłem :)
Bądzcie wyrozumiali ...

590 ODPOW. 590
oldguest
Początkujący

62a - moze tylko trochę z ustami przesadziłeś ;) ale efekt całkowity jest bardzo dobry :)

wiciuryn1
Początkujący

Krzychu. Wszystkie, które mi przesłałeś poza tym, które tu umieściłeś (62) nie podobają mi się. Nie pod względem techniczny lecz pozy i wyrazy twarzy. Natomiast 62 moim zdaniem rewelacja. Jak na razie podoba mi się najbardziej z twoich zdjęć. Trzeba by coś pomyśleć o takim studio.

ludzik82r
Początkujący

coolds napisał(a):

62a - moze tylko trochę z ustami przesadziłeś ;) ale efekt całkowity jest bardzo dobry :)

dzięki

wiciuryn1 napisał(a):

Trzeba by coś pomyśleć o takim studio.

trzeba mieć lokum odpowiednie

wiciuryn1
Początkujący

Fajny klimat.

Bertone.
Poszukiwacz

wiciuryn1 napisał(a):

Fajny klimat.

Klimat tak , fotka jak dla mnie przeostrzona ;)

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
norobob
Początkujący

gdzie znalazłeś taka ławkę?

ludzik82r
Początkujący

jak gdzie w parku

oldguest
Początkujący

63- hym... napewno zbyt mocno przeostrzone i jakoś kompozycja mi ni w pięć ni w dziesięć.
i takie mało nastrojowe, proponowałabym powtórzyć zdjecie ale w dość słoneczny dzień gdzie przez liście będzie przebijać się światło ;)

ludzik82r
Początkujący

dziś

Bertone.
Poszukiwacz

64 - świetne B&W :thumbsup:

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________