Podziel się wrażeniami!
Witam mam swoją pierwszą lustrzankę od miesiąca i oto kilka fot które zrobiłem
Bądzcie wyrozumiali ...
Dlaczego zmieniasz ?:) (forum kkm)
139 i 140 są ładne
138. - Byłoby fajne zdjęcie, gdybyś zrobił kadr z boku kwiatka, bo fotografowanie z góry jest według mnie mało ciekawe. Za dużo jest zamazanego tła, a za mało ostrości.
no niestety musze się porzegnać ponieważ Sonke sprzedaje i zdjęć z Nikona nie można tu wrzucać
bardzo miło było mi na tym forum i sami życzliwi ludzie tu piszą
No ale przecież jest magiczne miejsce dla innosystemowców więc choć od czasu do czasu mógłbyś wpaść I pokazać coś... Ciekawego
A Ty od razu pożegnania...
oo to nie widzialem tego miejsca
Alfe zmieniasz?
Ale odwiedzaja Nas i czasem pokaz co robi ten system Nikon
Poowodzenia
Szczerze? To nie rozumiem decyzji. Zainwestowałeś już trochę kasy w ten system, poznałeś wady i zalety, zacząłeś robić coraz ciekawsze fotki. Może warto by było zmienić puszkę na coś lepszego. No chyba, że w Twoim otoczeniu nie wypada robić zdjęć alfami, to ok i powodzenia życzę
w moim otoczeniu udowodniłem ze alfom też można robić dobre foty a było kilka osób które miały "ale"
zmieniłem dlatego że bardzo spodobała mi się obsługa N i kilka opcji np manualne ustawienia lampy niskie szumy praca AF
No,coz .Bylismy swiadkami dobrej roboty z Twojej strony i zaangazowania z jakim poznawales Alfe.Publikowales ciekawe kadry,portrety,w zasadzie pozbawione wszelkich powaznych wad.
Zycze powodzenia i wielu osiagniec w dziedzinie fotografii .
Pozostaje mi tylko życzyć Tobie powodzenia
Kurczę a takie fajne zdjęcia(dziewczyny) były tutaj