anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

KONKURS - 'Czasoprzestrzeń'

Creatoor
Początkujący

KONKURS - 'Czasoprzestrzeń'

Witam serdecznie.
Na najbliższe dwa tygodnie proponuje wspólną zabawę - konkurs fotograficzny 'Czasoprzestrzeń"

Regulamin:

1. Organizator konkursu: „Creatoor”.
2. Temat konkursu: „Czasoprzestrzeń”.
3. Prace proszę zgłaszać w tym temacie do 1 marca 2010 r., do końca dnia, wstawiając je w poniższym wątku.
4. Konkursu przeznaczony jest dla osób, które posiadają konto na Forum Sony i wstąpiły do Foto Klubu.
5. Jeden uczestnik może zgłosić nie więcej niż 3 zdjęcia. Prace, które były już prezentowane na Forum Sony nie będą oceniane.
6. Zgłoszone do konkursu fotografie, mogą być wykonane wyłącznie aparatem cyfrowym Sony. Zdjęcia, które nie będą zawierały danych Exif, nie będą ocenianie. Dopuszczalna jest wyłącznie podstawowa obróbka zdjęć ( wyostrzenie, kontrast, WB, itp. ).
7. Informacja na temat plików:
- szerokość maksymalnie 800 px,
- wysokość maksymalnie 600 px,
- wielkość pliku do 256 KB.
8. Każdy zarejestrowany użytkownik Forum Sony, może oddać maksymalnie 2 głosy na wybrane zdjęcia począwszy od 2 marca do 8 marca 2010 r. do końca dnia. Głosy oddane na siebie, nie będą brane pod uwagę.
9. Ogłoszenie wyników nastąpi 9 marca 2010 r.
10. Zwycięzca otrzyma album ze zdjęciami Andrzeja Dudzińskiego "Fotografia na czas". Organizator konkursu, może wyróżnić i nagrodzić dodatkowe osoby według własnego uznania ( oceny ).
11. Administrator, Moderatorzy nie uczestniczą w konkursie oraz nie oceniają zgłoszonych prac. Niemniej w zakresie przysługujących im uprawnień, mogą według własnego uznania ( oceny ), bez uprzedzenia, niezwłocznie usunąć z Forum Sony posty/zdjęcia, które spowodowały powstanie negatywnej dyskusji.

Konkurs i regulamin zaakceptowany przez Administrację Forum

Pozdrawiam i zapraszam do zabawy Artur.

Ps. Proszę o ewentualne przeniesienie wątku w odpowiednie miejsce lub doklejenie do tegoż

31 ODPOW. 31
profile.country.pl_PL.title
Aniqa.
Poszukiwacz
profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

:c37 Wiem Creoś, że nie wysyłasz nagród na północ ale na nie nie liczę ;)
Wstawiam "czasoprzestrzeń" jaką mam przed oczami każdego wieczornego powrotu...
Kiedy odjeżdżam z parkingu pod sklepem po pośpiesznie uczynionych zakupach(1), kiedy jadę znużony drogą(2) i kiedy parkuję pod chatą (3) ;)

Firianus
Początkujący

To i ja coś wstawię :c20
Trochę inne podejście do tematu :)

oldguest
Początkujący

Proponowałbym unowocześnić to forum o trochę lepszą obsługę tego typów konkursów. Chodzi o bardziej anonimowe oceny itd. :c22

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

mphisto napisał(a):

Proponowałbym unowocześnić to forum o trochę lepszą obsługę tego typów konkursów. Chodzi o bardziej anonimowe oceny itd. :c22

Się nie czaję tylko, że uczestników niezbyt obrodziło.
Jak dla mnie:
1. colorful2.jpg
- za jej Star Trek ;)
2. brak
Bez urazy nie rozumiem jednak braku frekwencji. Czy już nikt nie lubi tego rodzaju zabaw?

smoku215
Początkujący

Jako że nie udało mi się ( chyba z lenistwa ) dodać żadnego zdjęcia a czas już minął pozwolę sobie na przedstawienie moich typów.....wiem że nie ma kategorii, ale......
W kategorii śmieszne:
1 miejsce dla Rakastan za czarownicę (może nieostre ale mnie rozbawiło) :thumbsup: :slight_smile:
2 miejsce dla Mat_czok'a za Ptasią bitwę o jedzenie ;)
W kategorii różne:
1 miejsce dla Colorful za UFO :thumbsup:
2 miejsce Tomek za, jak ja to nazwałem, "prądy błądzące ;) " - zdjęcie "Tomek69N.2"

Takie moje typy na razie, chyba że Creator przedłuży zabawę - i jakoś się rozkręci jeszcze :c18

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

Wstawić żadnej pracy nie zdążyłem, ale ocenie za to ;)
1 - Tomek69N.2
nad numerem dwa się jeszcze zastanawiam tak więc dokleję w późniejszym czasie :c20

Creatoor
Początkujący

mphisto napisał(a):

Uwzględnię tę sugestię przy następnym konkursie. Spróbuję postarać się o jeszcze atrakcyjniejsze nagrody.

smoku215 napisał(a):

chyba że Creator przedłuży zabawę

Raczej nic nie zapowiada tego. Zakończymy zabawę w terminie i podzielimy nagrody.

smoku215 napisał(a):

Jako że nie udało mi się ( chyba z lenistwa ) dodać żadnego zdjęcia a czas już minął pozwolę sobie na przedstawienie moich typów

Będzie jeszcze okazja. Już niebawem następna zabawa (o ile Administracja mnie nie wyrzuci :smileyhappy: )

Tomek69N napisał(a):

tylko, że uczestników niezbyt obrodziło

Przez to wybór trudniejszy :c18 . Wyciągnę z tego lekcję na następną zabawę.

Tomek69N napisał(a):

Bez urazy nie rozumiem jednak braku frekwencji. Czy już nikt nie lubi tego rodzaju zabaw?

Może nagrody za 'cienkie'?

Tomek69N napisał(a):

Wiem Creoś, że nie wysyłasz nagród na północ

A kto tak powiedział? Przesyłka na koszt adresata :smileyhappy:
Żartowałem, jak będzie trzeba to się wyśle.

tenzer
Poszukiwacz

Za oryginalność, wyobraźnię i pomysłowość w zdjęciu DSCAniqa2 - Aniqa
Z podobnym zdjęciem kiedyś ja wygrałem dlatego trzymam kciuki za Ciebie.
Lubie kolorki, a to mi przypomina ufoludka i wystające czułki colorful2 - colorful
Wyróżnienie dla rakastan00 za czarownicę. Z kuli wróży na miotle lata ...

glakry
Poszukiwacz

jak dla mnie:
1. Tomek69N - Tomek69N.2 (_DSC6044s.JPG)
2. colorful - colorful2.JPG