Podziel się wrażeniami!
i ja postanowiłem pokazać forumowemu gronu swoje prace
zapraszam do oglądania i wyrażania swoich opinii - przyjmę krytykę na klatę, więc bez obaw
http://klubkm.pl/forum/images/smilies/shy.gif
w takim razie dwa bonusiki
z komunikacją miejską w tle
Bonusiki
ale dziadziuś najlepszy może dlatego, że cały
Ps. co to za biały piksel nad autobusem
Ja bym to tłumaczył przestrzenią między liśćmi :smileymrgreen:paulina napisał(a):
paulina napisał(a):
Starosta napisał(a):
I ta GO
Że Cię nie aresztowali za te fotki.
Ja na Okęciu jak wyjąłem aparat, to od razu miałem przy sobie 2 ochroniarzy. Stali z boku z wyraźną misją, ale robiłem tylko zdjęcie Monice i sobie z pilota więc nie podeszli.
Myślę, że gdybym wystartował na halę musiałbym się z nimi zmierzyć. A w Warszawie terminal 2, szczególnie o 2 w nocy kiedy nie ma nikogo prócz ochrony wygląda fajnie. Można by tam wiele rozbebłać. Ale powtarzam, leciałem na urlop i wolałem nie prowokować.
Bardzo ciekawe fotki z lotniska.
z tego co wiem to w hali można fotografować
co innego przy odprawie - tam zawsze są znaki "no photos " etc.
więc lajtowo sobie zawszę focę
teraz jeden koleś podbił, bo akurat widział, że go sfociłem - a nie można fotografować pracowników i ich plakietek
poprosił o pokazanie fotki - pokazałem - zobaczył, że nie ma go w kadrze i dał mi spokój
Lajamie. Na Okęciu trafiłem ostatnio na sytuację kiedy kobieta pstryknęła pożegnalną fotkę jakimś cudacznym telefonem chyba swojemu mężowi (przez szybę ale już na bramkach) to doskoczyli do niej, kazali jej skasować zdjęcie albo jej skasują aparat. Chyba są monitorowani i odznaczani za aktywność
zawsze podejrzewałem, że warszawa to dziwne miasto
a tak poważniej to jak już napisałem - to co na hali to luz. Ale odprawa (a za bramkami to już odprawa) to śliski temat i tam nie ma co się prężyć o fotki
chyba, że ktoś lubi ryzyko http://klubkm.pl/forum/images/smilies/naughty.gif
Krisunio, ja czekam aż wyskoczysz na Okęciu na hali z A900 i 135 i Cię nie zwiną.
Jak widziałem ich wzrok i tą nieodpartą chęć podejścia, wiedziałem że nie ma sensu. A wiesz, A700 z gripem i 16-35 to w ich oczach potencjalny terrorystyczny rekonesans.
już Ty dobrze wiesz, że ja bym się nie zawahał :smileytwisted:
o ile było by jakieś fajne zdjęcie do zrobienia