Podziel się wrażeniami!
i ja postanowiłem pokazać forumowemu gronu swoje prace
zapraszam do oglądania i wyrażania swoich opinii - przyjmę krytykę na klatę, więc bez obaw
Nie wiem o co chodzi z tą torebką, bo dziwne by było jakby torebka się nie błyszczała, bo jest lakierowana.
Ja wiem,ze kolega bryluje w slubnych i portretach...ale ja to bym chcial kolegi foty zobaczyc z industrial,najlepiej takie zmaglowane kopalnie,fabryki,ktorych to w kolegi okolicy nie brakuje...
acinloop napisał(a):
I dłonie sprawiają wrażenie ogromnych, chyba że ta pani ma ogromne dłonie...
10zer napisał(a):
362 a gdyby było pionowo, nie lepiej?
rakastan00 napisał(a):
Nie wiem o co chodzi z tą torebką, bo dziwne by było jakby torebka się nie błyszczała, bo jest lakierowana.
Monty napisał(a):
Ja wiem,ze kolega bryluje w slubnych i portretach...
Monty napisał(a):
ale ja to bym chcial kolegi foty zobaczyc z industrial,najlepiej takie zmaglowane kopalnie,fabryki,ktorych to w kolegi okolicy nie brakuje...
kris napisał(a):
acinloop może nie wie, że się te torebki błyszczą jak psu.......nos
acinloop napisał(a):
Otóż to! Nie noszę torebek to nie wiem
acinloop napisał(a):
Dokładnie o to mi chodziło.
seszynfeszyn a ja się wyłamię i powiem że ten kadr z zafarbem różowym mi się bardzo podoba
seszynfeszyn a ja się wyłamię i powiem że ten kadr z zafarbem różowym mi się bardzo podoba
To ja się tylko dorzucę, że to z torebką widziałbym w kwadracie, ale jak autor tak chciał... to tyż piknie
mi jakoś ten feszyn nie podchodzi. za dużą uwagę moim zdaniem zwraca na siebie modelka, za małą sam feszyn. oczywiście zależy jak do tych zdjęc podchodzić - jeżeli patrzymy na nie jako na portrety to jestem jak najbardziej na tak, ale jako fashion to to do mnie nie przemawia...
Tadeusz napisał(a):
To ja się tylko dorzucę, że to z torebką widziałbym w kwadracie, ale jak autor tak chciał...
colorful napisał(a):
mi jakoś ten feszyn nie podchodzi. za dużą uwagę moim zdaniem zwraca na siebie modelka, za małą sam feszyn.