anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Krzychol123456 Teraz trochę zimowo

Krzychol123456
Początkujący

Krzychol123456 Teraz trochę zimowo

Witam wszystkich :c37
A więc postanowiłem założyć fotogalerię...
Proszę o wyrozumiałość :P :c20

A więc pierwsze kilka zdjęć:

41 ODPOW. 41
profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

Nowa babcia to coś gadała i ustami ruszała chyba coś w stylu "nie rób mi zdjęć"
a co do katedry to strasznie malutka... no i perspektywa nie bardzo...

profile.country.pl_PL.title
doslav.
Poszukiwacz

Badylek (21) jest chyba ciut do poprawki i może z niego być całkiem fajna fota. Wstępnie - podoba się :thumbsup:
Ale właściwie to chciałem o 22 wspomnieć (a właściwie o podpisie pod/nad zdjęciem). Gdzie tam widzisz kadr pionowy?.. Wiem (tak myślę) co chciałeś powiedzieć ale to nie sposób trzymania aparatu decyduje o tym czy kadr jest pionowy. Decyduje o tym to, co wychodzi spod Twojej ręki/klawiatury, to co widzi oglądający :)

Babcia wygląda na osobę sympatyczną i skorą do pozowania więc proponuję podejście powtórzyć. Na obu wersjach (to zresztą ta sama klatka) widać, że mówiła w trakcie wyzwalania migawki co w połączeniu z bardzo długim czasem otwarcia (1/15) spowodowało całkowite rozmycie dolnej części twarzy. Ust i brody nie stwierdzono... :c8

I jeszcze jedna sprawa...

Krzychol123456 napisał(a):

Później może się bardziej pobawię to tło zmienię

Zdecydowanie zalecam pobawienie się w trakcie wykonywania zdjęć i już wtedy zadbanie o odpowiednie tło. Będzie z pewnością lepiej, ładniej, fajniej - no i z obróbką się nie namęczysz ;)

Katedra... Przyczaj się na lepszą pogodę bo przydałoby się trochę nieba :smileythumbsup:

Generalnie - nie jest źle. Wrzucaj śmiało - będę wpadał :smileythumbsup: :D