Podziel się wrażeniami!
Witam.
Będę tu wrzucał różne zdjęcia, róznych obiektów i osób.
Na wejście kilka zdjęć z moją najwierniejszą modelką.
To samo co poprzednik
Dzięki Panowie za wizytę.
Rutek68 napisał(a):
Portrety to nie moja działka, ale tu jedynie co mnie uderzyło to zbyt mocny odcień niebieski-fiolet
kuraq napisał(a):
Dzięki Panowie za wizytę.
Rutek68 napisał(a):
Portrety to nie moja działka, ale tu jedynie co mnie uderzyło to zbyt mocny odcień niebieski-fiolet
Doradzcie mi więc, jakie inne odcienie mogą powstać z połączenia fioletu, niebieskiego i błękitu?
Najbardziej z tej serii zapamiętam....apaszkę. Serio. Jest tak dominująca, że zupełnie odciąga uwagę od bladej twarzy dziewczyny.
146c - za blisko podszedłeś z 50mm i to widać - nosek przerysowany. Winieta jeszcze podkręca ten efekt.
146b - bardzo niezdecydowany kadr...czy koniecznie trzeba było umieszczać te kawałki Słońca kosztem sylwetki dziewczyny? Nie lepiej było kucnąć? Wtedy miałbyś wszystko w kadrze i dziewczynę i Słonko - wiem, że z doły to nie bardzo wypada, ale zaryzykowałbym właśnie w ten sposób.
146a - bez chusty byłoby fajne (tak mi sie wydaje) - a tak zburzona jest spójność fotki - wszystko takie rozmemłane i pastelowe a tu taka kontrastowa szmatka...
Witam ponownie.
Rutek68 napisał(a):
Jeżeli płaszcz, apaszka mogą być w tych kolorach to krzaki w tle mające fioletowy odcień nie za bardzo mi podchodzą
Co do ostatniego to szkoda że ostrość nie trafiła w oko
147/ Za mała GO
No szkoda, że tej ostrości brak, dała bym tam przysłone przynajmniej 2,8
Ale bardzo podoba mi się kolorystyka występująca na zdjęciu
Szczupic, Deviant, Bubu, dziękuję za wizytę
Szczupic napisał(a):
Co do ostatniego to szkoda że ostrość nie trafiła w oko
Bardzo fajny ten wschód Ci wyszedł, aż z chęcia sam chyba pójdę :smileymrgreen:. 148-B bardzo fajne, ta obróbka też mi się podoba. Jedynie 149-B mi trochę nie pasuje, nie jako zdjęcie ale do tej wrzuty.