Podziel się wrażeniami!
Witam.
Będę tu wrzucał różne zdjęcia, róznych obiektów i osób.
Na wejście kilka zdjęć z moją najwierniejszą modelką.
W oczekiwaniu na otwarcie zapisów na plener wrzucę jakiegos starocia z wakacji:)
Heh.
W oczekiwanie na otwarcie zapisów na plener, skomentuję
Kurde. Aż mi ciężko uwierzyć, że mamy takie same aparaty. Mój tak nie robi
Szacun, znaczy
niby fajnie, bo światło fajne, bo oczko ładnie pokazane....ale jakiś taki chaos jest na zdjęciu. Moje oczy były zagubione po otwarciu zdjęcia.
Więc nie jest źle, ale nie przyciąga bo jest za dużo rzucających się elementów.
nepray napisał(a):
Kurde. Aż mi ciężko uwierzyć, że mamy takie same aparaty. Mój tak nie robi
![]()
Szacun, znaczy
kris napisał(a):
niby fajnie, bo światło fajne, bo oczko ładnie pokazane....ale jakiś taki chaos jest na zdjęciu. Moje oczy były zagubione po otwarciu zdjęcia.
Więc nie jest źle, ale nie przyciąga bo jest za dużo rzucających się elementów.
to jest spokojniejsze, ale blenda od "dołuboku" niekorzystnie wpłynęła na światłocienie na twarzy.
Zwłaszcza pod okiem.
No i zdecydowanie lepiej wyglądało na miniaturce
Nie jestem w stanie nadrobić swoich zaległości w Twojej galerii, więc pozwól że odniosę się tylko do kilku ostatnich zdjęć
163 - widać że wakacyjne! ładna kompozycja, kolory super - intensywne, ale bez przesadyzmu.
164 - centralnie, ale podoba mi się kompozycja. tylko niestety ten cień pod okiem, przez który modelka wyszła niekorzystnie..
jeszcze tylko nawiążę do zdjęcia Tereski - jest po prostu świetne! no i te emocje. widać że w tym momencie była naprawdę szczęśliwa
pozdrawiam!
Kris, Justyno dzięki Wam za odiwedziny
Zdzisiek, czyli spontan z Lunką
lajk podoba mi się też te światełko w LG rogu
Fajne światło. Fajna konwersja. Niemniej jednak mina modelki mi przeszkadza, a nawet drażni
Kij z mimiką - lanie Ci się należy za obciętą dłoń - mnie w każdym razie te cięcie nie podoba się...