Podziel się wrażeniami!
Witam.
Będę tu wrzucał różne zdjęcia, róznych obiektów i osób.
Na wejście kilka zdjęć z moją najwierniejszą modelką.
NO tak - ja też próbowałam foty panu Michałowi robić. Efekt? Daleko do Darkowych
139 - a co ona taka smutna? Nie lubię smutnych portretów
poza tym kadr jakiś taki dziwny, niezdecydowany, na dodatek poszerza Martę
140 - fajne
141 - ee. Jak dla mnie pojechałeś z obróbką.
142 - nie wiedziałem,że Misiek jest taki fajnym modelem
Fajna kompozycja, dobra współpraca (szok, bo na 'warsztatach' o to trudno), dobra chwila
btw zbliżasz się do 1000 - coś planujesz, czy olewasz ?
nieźle, nieźle podoba się... ale nie rozumie dlaczego na tym jednym nie ma głowy ?
jak narzie portret plenerowy michała jest dobry a reszta tak jakos centralnie wyszło tobie
Niesamowicie dobrze jest widzieć tyle osób w swoim albumie. Bardzo dziękuję wszystkim za wizytę i pozostawione słowa. Mam nadzieję, że warto było tu na chwilę wstąpić. Dziękihttp://klubkm.pl/forum/images/smilies/uklon2.gif
Lajam napisał(a):
Fajnie wykorzystane szkiełko
doslav napisał(a):
Po tylu zachwytach aż nie wypada pisać, ale... podoba się!
kris napisał(a):
btw zbliżasz się do 1000 - coś planujesz, czy olewasz ?
Darku, ja nie wypowiem się o artystycznych wrażeniach, gdyż architektura takowych we mnie nie wzbudza. Jeśli Tobie się podoba, to pewnie jest git. Jak dla mnie bez jakiegokolwiek wyrazu, ale to pewnie wyłącznie dlatego, że nie znam tego miejsca, nie znam jego specyfiki, itp itd... Poza tym taka fotografia przerasta moje możliwości odbioru sztuki. Wolę prostsze formy
Ciemno było... ten 145 już u kogoś w galerii widziałem.
Nooo ... ja teżTomek69N napisał(a):
ten 145 już u kogoś w galerii widziałem.
Aniu, Tomku, Bartku - Dziękuję za wizytę
Bertone napisał(a):
Tylko 145 mnie zachwyciło ale raczej z racji miejsca
Portrety to nie moja działka, ale tu jedynie co mnie uderzyło to zbyt mocny odcień niebieski-fiolet