Podziel się wrażeniami!
dodaje kilka fotek na początek proszę o komentarze :]
Śmigło to panie nawet fajno wyszło, ale jest zawsze ale...
Dlaczego taki "dupiaty" kadr? Jest parę zasad w fotografii, takich choćby jak trójpodział czy mocny punkt. Przeczytać i stosować a zdjęcia nabiorą mocy...
wiem wiem ale dopiero się uczę a te 3 fotki są z zeszłego roku z lipca tak ze trochę minęło
No ja niestety napiszę, że śmigło również nie wyszło - dlaczego? Bo zaraz spadnie Do tego typu latadełek to czasy max 1/250s (1/640 której użyłeś dobra jest do szybszych ptaków ze stali).
001 mogłoby by być fajne ( piękne niebo masz na nim), gdybyś nie obciął oponek i tego radaru. Szkoda, że robiąc zdjęcie nie skupiłeś się na pokazaniu tego gościa stojącego po prawej, chociaż i teraz mogłoby być fajnie gdyby zrobić pionowy kadr tylko z nim. Trzeba by tyko wy stemplować te latarnie
No ale najważniejsze, że masz chęci i możliwości robienia fajnych ptaszków ( u nas raczej marne szanse na złapanie Apacha)
PS Tutaj jest fajna galeria ze zdjęciami samolotów:samoloty okiem Tompaca
Spoko galerie ta już widziałem kiedyś bardzo fajna, co do krytyki zgadzam się w 100% sam teraz widzę te niedociągnięcia itp ale od czegoś trzeba zacząć, a to były jedne z pierwszych moich zdjęć i to jeszcze na AUTO ^^. Dziś postaram się jeszcze dorzucić coś lepszego tylko muszę popracować nad kadrowaniem
3 kolejne fotki może tym razem będzie lepiej ^^
Z tej trójki najlepsze jest 6 - kadr, kolory, uchwycony moment.
5 no niestety spitfire zaraz spadnie , no i chyba lepiej by było gdyby miał dokąd lecieć?
4 jakaś taka statyczna, nie wiem jak to opisać ale brakuje mi w nim ruchu, prędkości.
No to dorzucam jeszcze 2 z tej imprezki i jedno już z innego tematu. Proszę o komentarze a ja poczytam, pouczę się
No muszę przyznać, że to lubię - najlepsze na koniec. BRAWO.
Krajobrazik też niczego sobie.
no w końcu coś się spodobało jeszcze troszkę mam z tej imprezki ale dużo do poprawki, jeszcze coś zapodam jak poprawię.