anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Loser - Motyle

LoseR-----
Początkujący

Loser - Motyle

dodaje kilka fotek na początek proszę o komentarze :]

53 ODPOW. 53
profile.country.pl_PL.title
Starosta.
Początkujący

Witam :)
Widzę ciekawe fotki, ale wypowiem się na temat ostatnich trzech.
7 i 9 - bardzo ładne
8 - super fotka, fajne kolory :)

Pozdrawia Starosta :grin:
LoseR-----
Początkujący
LoseR-----
Początkujący
profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

14 bardzo sympatyczna.
13 przydałaby się blenda do rozproszenia cieni pod oczami.
W obu troszkę przytłaczają ramki, no ale ja już tak mam, że ramki rzadko mi się podobają :)

LoseR-----
Początkujący

sadam napisał(a):

14 bardzo sympatyczna.
13 przydałaby się blenda do rozproszenia cieni pod oczami.
W obu troszkę przytłaczają ramki, no ale ja już tak mam, że ramki rzadko mi się podobają :)

oj przydałaby się ale jeszcze się nie dorobiłem :D a ramki może i troszkę przesadziłem ale mi się podoba

LoseR-----
Początkujący

z tego samego spacerku

profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

15 Ładne, ciekawe podejście - na ogół pokazujemy środek stokrotki. Może przyciąłbym tylko trochę lewej (tak aby nie było tego żółtego kwiatka), a może też bym tak zostawił :)

LoseR-----
Początkujący

dzięki z odwiedziny i komentarz sadam no właśnie na ogół widać środek stokrotki a ja chciałem ją pokazać z poziomu drugiej stokrotki i chyba mi się udało :]

Creatoor
Początkujący

Witam i zacznę od końca

sadam napisał(a):

15 Ładne, ciekawe podejście - na ogół pokazujemy środek stokrotki. Może przyciąłbym tylko trochę lewej (tak aby nie było tego żółtego kwiatka), a może też bym tak zostawił :)

I zupełnie zgadzam się z sadamem

14-ka była by ok, gdyby nie to coś co wyrasta z lewej strony modelki
13-ka dobra jeśli chodzi o ujęcie. Co do światła to popieram sadama
12-ka No właśnie mam pytanie. Czy ten efekt jest zamierzony czy przypadkowy? Pytam, bo w reklamie często stosujemy technikę tłumienia głównego obiektu. Robimy to w określonym celu, a tu trudno mi zrozumieć ten efekt.
11-ka ciekawa fotka do albumu rodzinnego
10-ka Taka ładna buzia i śliczne oczy. Kto popełnił to przestępstwo zakrywając je futrzakiem!? No i to tło z lewej w głębi...

A co do blendy.

LoseR napisał(a):

oj przydałaby się ale jeszcze się nie dorobiłem

A czego się tu dorabiać? Na pewno stać cię na kawałek białego papieru bristolu, bloku technicznego... Blendę można zrobić z powodzeniem z różnych rzeczy. Osobiście często używam arkusza ekranu zagrzejnikowego powlekanego srebrną folią aluminiową. Pierwszą blendę sam zrobiłem z prześcieradła które naciągnąłem na obręcz zrobioną z... długiej anteny samochodowej (była giętka a jednocześnie sztywna).

Pozdrawiam

LoseR-----
Początkujący

Creatoor no w sumie co do blendy masz absolutna racje, tylko ze ja nawet wcześniej o tym nic nie wiedziałem :P przypominam ze jestem amatorem i dopiero się uczę wiec porady(uwagi) tego typu są jak najbardziej mile widziane. Co do zdjęć
14 masz racje nawet nie zauważyłem ze widać tam nogę modelki (jeśli o to chodzi ^^)
12 tak właśnie chciałem zrobić zdjęcie mam tez drugie na którym jest już wszystko ostre tylko nie siatka
10 :P zimno było, a tło spaprałem ^^