anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

luck1008

profile.country.pl_PL.title
luck1008
Początkujący

luck1008

Witam wszystkich
Czas zamieścić swoje pierwsze zdjęcia i dowiedzieć się nad czym trzeba popracować by były lepsze.

88 ODPOW. 88
luck1008
Początkujący

Dzięki wielkie za odwiedziny :c22 i swoje wypowiedzi na temat moich zdjęć.niebawem postaram się jeszcze coś wrzucić jak znajdę troszkę więcej wolnego czasu :):slight_smile:

luck1008
Początkujący

Znalazlem troszeczke wolnego czasu i jak pisalem wczesniej zamieszczam kolejne fotki :)

luck1008
Początkujący

cos ze zlotu Amerykanskich aut ktory odbyl sie w weekend w Radomiu. czekam na krytyke :):):):):) moich wypocin:):):)

luck1008
Początkujący

jesienny spacer z siostrzenica. i pierwsze próby nowym szkłem 50mm/f1.8 czekam na wasze opinie. :c18

profile.country.en_GB.title
mamakuby
Poszukiwacz

33,34 - jak na mój gust za mocna winieta w stosunku do intensywnego światła na zdjęciu

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

33,34 - jak na mój gust za mocna winieta w stosunku do intensywnego światła na zdjęciu

:c87
Za mocna i zupełnie zbędna. 50/1,8 z natury przecież tak nie winietuje?
No i fatalna pora na robienie zdjęć. Zbyt ostre światło słoneczne (co widać szczególnie na pierwszym zdjęciu) - należało poczekać 2-3 godziny (albo wyjść na zdjęcia o 8-9 rano) i byłoby dużo lepsze światełko.

------------------------------
fotoamator
krikus
Początkujący

No fakt, zgadzam się z MamąKuby winieta trochę przesadzona, na plus to bardzo ładny bokeh ;)

luck1008
Początkujący

dzieki za odwiedziny i za swoje rady nastepnym razem postaram sie lepiej :c20

luck1008
Początkujący

i jeszce jedno ze spaceru :):):)

nepray
Użytkownik

35: czy mięsię zdaje, czy ostrość jest na miśku? A szkoda, bo to by świetne zdjęcie było...