anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Łukasz co myślicie o tych fotkach sony h7

luki1975-----
Początkujący

Łukasz co myślicie o tych fotkach sony h7

DSC00025.JPG

22 ODPOW. 22
luki1975-----
Początkujący

I następne małe co nieco ,zdjęcia z szuflady niestety z różnych przyczyn ostatnio nic nie pstrykam i brakuje tego a tych co zrobiłem też zawiele nie ma

Creatoor
Początkujący

19 pomysł ciekawy, ujęcie dobrze wykadrowane, niebo i kolory ok. Niestety te porozrzucane tu i ówdzie drzewa przepełniają kompozycję i odwracają uwagę od drogi, która wydaje się głównym motywem
20 albo drzewo po lewej albo po prawej, nie wiadomo na co zwrócić uwagę
21 bardzo dobrze tylko przeszkadza zbyt wyraźna linia drzew z prawej
22 Bardzo dobrze, szkoda że drzewo ciut zlewa się z tłem
23 kadr nieciekawie podzielony w stosunku 1:1 góra dół - drzewa ciekawsze niż cień
24 zdjęcie byłoby bezkonkurencyjne gdyby:
zbędna linia drzew po prawej
odszedł być ciut dalej - drzewo jest zbyt blisko
poprowadził do niego ładnie linie tej wyschniętej trawy (czy zbóż co to jest)
zrobił ujęcie zniżając aparat tak by schować poziomą linię drzew w tle

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

:c10 Creatoor już szczegółowo jak zwykle wysupłał co trzeba. Pozostaje mi tylko pochwalić Cię za wrażliwość i życzyć cierpliwości w kadrowaniu.
:c4

Wojt3k
Początkujący

Wiatm
Rzeczywiście co do oka Creatoor ma w pełni rację ;) Widać że wiesz co chcesz w zdjęciu ująć i niewątpliwie bardzo dobrze Ci to wychodzi. Podobają mi się praktycznie wszystkie zdjęcia a szczegółów się nie czepiam bo jestem jeszcze laikiem w tej dziedzinie :c8
Mimo wszystko najbardziej podoba mi się zdjęcie 3, 5, 8, 10, 14, 15 i 19 :)
Pozdrawiam i życzę kolejnych sukcesów

profile.country.pl_PL.title
Kierniak
Nowicjusz

Witam. Bardzo podobają mi się Twoje fotki pod względem nasycenia kolorów i kontrastu, zwłaszcza te pejzaże. Ponieważ posiadasz podobny aparat (ja mam DSC-H50) mam pytanko - czy używasz wbudowanych opcji takich jak - większy kontrast, zwiększona ostrość, podwyższone nasycenie, może tryb koloru na intensywny? lub DRO? czy może standardowych opcji a zdjęcia "podkręcasz" w programie graficznym? Pozdrawiam.

ci.nek
Początkujący

Witaj
Zdjęcia masz rewelacyjne, gratuluje ciekawych pomysłów i ładnych miejsc.
jeszcze raz :c4 :c4 :c4 za fotki. Creatoor już szczegółowo poopisywał wszystkie ;)
Pozdrawiam

luki1975-----
Początkujący
profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Witam. Kolega Creatoor szczegółowo opisał wady i zalety Twoich prac, więc od siebie dodam, że zdjęcia krajobrazowe mają w sobie to "coś" i parę z nich chętnie bym na ścianie powiesił - po prostu podobają mi się :c4
Jednak te, na których są zwierzęta, niestety nie są dobre (to znaczy - mnie nie przypadły do gustu) :c8
Chyba po prostu lepiej dajesz sobie rade z krajobrazem niż z fauną.

Będę tu wpadał na ładne widoki :thumbsup:

------------------------------
fotoamator