anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

maciej1310 -B&W

profile.country.pl_PL.title
maciej1310
Początkujący

maciej1310 -B&W

od niedawna zacząłem przygode z fotografią i postanowiłem założyci tutaj swoją galerie gdzie będę pokazywał moje prace.
Więc podaję waszej oceni moje zdjęcia zacznę od lotnicwa :)

127 ODPOW. 127
Bertone.
Poszukiwacz

... co za czerwień :thumbsup:
Sam nie wiem który kogut lepszy , B&W czy.... ? :c13

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

bw lepsze :P ostro pojechałeś z tym czerwonym :rolling_eyes:

maciej1310
Początkujący

Dziękuję wszystkim za odwiedzenie mojej galerii. Dzisiaj wrzucam kolejne fotki do waszego wglądu. Komentarze mile widziane :D :D :D

Bertone.
Poszukiwacz

Troszkę podchodzą pod HDR-ki :c7

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
maciej1310
Początkujący

bertone1982 napisał(a):

Troszkę podchodzą pod HDR-ki :c7

nu może tylko troszkę ale podczas obróbki bawiłem sie tyko kolorkami na suwaczkach. Nie bawiłem się suwaczkiem od ekspozycji :D

Bertone.
Poszukiwacz

maciej1310 napisał(a):

nu może tylko troszkę ale podczas obrubki bawiłem sie tyko kolorkami na sówaczkach. Nie bawiłem się sówaczkiem od ekspozycji :D

To może powtórka ;) :smileythumbsup:

maciej1310
Początkujący

Postanowiłem pochwalić się pierwszymi fotkami z 50mm, jest to zarazem mój pierwszy krok w stronę portretu. Na zdjęciach mój kochany synek :D

profile.country.en_GB.title
Monty-----
Poszukiwacz

W moim odczuciu pierwsze z trzech portretow przekontrastowane,w kolejnym oczy traca swoja naturalnosc ale ostatnie juz lepsze.
Jakkolwiek bardzo chcialbym zobaczyc te portrety "prosto z pieca".Trudno mi sie ustosunkowac jak bardzo odbiegaja od poddanych obrobce.

Reasumujac, te szklo zdecydowanie daje zadawalajace efekty. :thumbsup:

colorful-----
Początkujący

moim zdaniem pojechałeś z obróbką, zdjęcia wyglądają bardzo nienaturalnie...

Bertone.
Poszukiwacz

colorful napisał(a):

moim zdaniem pojechałeś z obróbką, zdjęcia wyglądają bardzo nienaturalnie...

Zgadzam się