Podziel się wrażeniami!
A900 mam od prawie pół roku i na KKM sporo (może bez przesady, powiedzmy kilka) już z tej puszki pokazałem, ale czas by pokazać coś też tutaj.
Na początek kadry ze wspólnego wypadu z Bladerunnerem ( ) na Classicauto Cup na lotnisku w Ulęży.
Nawet sympatycznie "pojechane"
A mnie się ostatni HDR-ek też podoba
Wrzucałem już te zdjęcia do wątku zbiorowego z wypadu do Ostrowca. Ale może, żeby nie zginęły i by usłyszeć coś o nich wrzucę co ciekawsze też do albumu. W wątku zbiorowym te zdjęcia lecą w takim tempie...
na początek strzały z klasztoru na Świętym Krzyżu:
Marcinie dawaj jeszcze 😜
Dawaj, jak na razie najfajniejsze pierwsze z serii
p.s. numeruj bo tak ciężko się odnieść do tego
Dwa pierwsze z ostatniej wrzuty podobają mi się najbardziej głównie przez świetną kompozycję i spokojny klimat, który reprezentuje to zdjęcie.
Dawaj, jak na razie najfajniejsze pierwsze z serii
p.s. numeruj bo tak ciężko się odnieść do tego
Mam jeszcze trochę "lensmaników", jeśli wiecie o czym mówię
Kolego marcinnek_ od czasu Janowa Lubelskiego nie było jakoś okazji pogadać .
Dwa pierwsze ze Świętego Krzyża to chodzące wzorce dobrej roboty(choć jakoś kolorystyka zbyt chłodna). Dla mnie to, też pewnego rodzaju porównanie, gdyż fociłem w tym samym miejscu na powrocie z Ostrowca, więc ciężko pokazać coś odkrywczego(ale zawsze można porównać jak widział to ktoś inny). Mówiąc krótko wrzucaj dalej.
doslav, akamel, dzięki za komentarze.
po weekendzie dzięki wieczorowi bez dostępu do netu w końcu zabrałem się za krajobrazy. uczucia mam mieszane, tym bardziej czekam na komentarze: