anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

marcinnek_ - Śnieżka po zmroku

profile.country.pl_PL.title
marcinnek_
Początkujący

marcinnek_ - Śnieżka po zmroku

A900 mam od prawie pół roku i na KKM sporo (może bez przesady, powiedzmy kilka) już z tej puszki pokazałem, ale czas by pokazać coś też tutaj.

Na początek kadry ze wspólnego wypadu z Bladerunnerem ( :c39 ) na Classicauto Cup na lotnisku w Ulęży.

64 ODPOW. 64
profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Nawet sympatycznie "pojechane" :thumbsup:

------------------------------
fotoamator
profile.country.PL.title
Rutek68
Doradca

A mnie się ostatni HDR-ek też podoba :thumbsup:

Sony 77 ob.28/2,8; 50-200/4-5,6; 35/1,8; 50/1.7; 135/2,8
marcinnek_
Początkujący

Wrzucałem już te zdjęcia do wątku zbiorowego z wypadu do Ostrowca. Ale może, żeby nie zginęły i by usłyszeć coś o nich wrzucę co ciekawsze też do albumu. W wątku zbiorowym te zdjęcia lecą w takim tempie... :c7

na początek strzały z klasztoru na Świętym Krzyżu:

gustaf------
Początkujący

Marcinie dawaj jeszcze 😜

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

Dawaj, jak na razie najfajniejsze pierwsze z serii
p.s. numeruj bo tak ciężko się odnieść do tego ;)

cataris
Początkujący

Dwa pierwsze z ostatniej wrzuty podobają mi się najbardziej głównie przez świetną kompozycję i spokojny klimat, który reprezentuje to zdjęcie.

marcinnek_
Początkujący

Dawaj, jak na razie najfajniejsze pierwsze z serii
p.s. numeruj bo tak ciężko się odnieść do tego ;)

Faktycznie, poprawiłem.

Mam jeszcze trochę "lensmaników", jeśli wiecie o czym mówię, ale nie mogę zdecydować tak co do wyboru jak i obróbki. Może w weekend usiądę do tego na spokojnie.

W między czasie trzy strzały z pokazu zabawy z ogniem. Też już były w zbiorowym, ale, czemu trudno się dziwić, przemknęły bez echa. Zapraszam:

doslav.
Poszukiwacz

Mam jeszcze trochę "lensmaników", jeśli wiecie o czym mówię

Część z pewnością wie! :c20 Piękna ta seria - chętnie zobaczę więcej (tym bardziej, że weekend właśnie trwa) :smileythumbsup: :D
były w zbiorowym, ale, czemu trudno się dziwić, przemknęły bez echa.

Ano trudno. Zbiorowy to taki bardziej wspomnieniowy więc raczej trudno tam o "echo" :c20 Tu natomiast (w galeriach) wystawiamy się na odstrzał więc... :smileyhappy:
24 - faktycznie wygląda jak zaklinacz :smileythumbsup: Najbardziej jednak podoba mi się 23 ze względu na ten specyficznie rozmazany ogień. Też kilka takich posiadam i są moimi ulubionymi w tego pokazu :D

profile.country.PL.title
akamel.
Doradca

Kolego marcinnek_ od czasu Janowa Lubelskiego nie było jakoś okazji pogadać :c20 .
Dwa pierwsze ze Świętego Krzyża to chodzące wzorce dobrej roboty(choć jakoś kolorystyka zbyt chłodna). Dla mnie to, też pewnego rodzaju porównanie, gdyż fociłem w tym samym miejscu na powrocie z Ostrowca, więc ciężko pokazać coś odkrywczego(ale zawsze można porównać jak widział to ktoś inny). Mówiąc krótko wrzucaj dalej. :thumbsup:

marcinnek_
Początkujący

doslav, akamel, dzięki za komentarze.

po weekendzie dzięki wieczorowi bez dostępu do netu w końcu zabrałem się za krajobrazy. uczucia mam mieszane, tym bardziej czekam na komentarze: