Podziel się wrażeniami!
A900 mam od prawie pół roku i na KKM sporo (może bez przesady, powiedzmy kilka) już z tej puszki pokazałem, ale czas by pokazać coś też tutaj.
Na początek kadry ze wspólnego wypadu z Bladerunnerem ( ) na Classicauto Cup na lotnisku w Ulęży.
piękne widoczki i bardzo dobre zdjęcia
Bardzo fajne widoki ,
Tadeusz napisał(a):
33 - słynna karłowata sosna na Sokolej Perci, obok punktu widokowego nad przełomem Dunajca
bardzo fajna galeria
szczególnie podobają mi się 22-24, 28-31 no i 33
Dzięki dziewczyny i chłopaki. Szczególnie tym, którzy zdecydowali się cofnąć odrobinę.
Ostatnie dwie propozycje z tego samego pleneru w Pieninach (wychodzi na to, że poza perspektywą na Tatry i tą sosną nie było czego fotografować 😞
DSC02340-web.jpg
DSC02409-web.jpg
35 Troszkę zaszumiona ale i tak fajnie
A 34 świetne. Jakim obiektywem robione?
35. zaszumiona bo to ISO800 i soft do HDRa potraktował szumy dość mocno - wylazły zamiast się schować. Mogłem jeszcze odszumić na koniec, nie wiem w sumie czemu tego nie zrobiłem
34. to Zenitar 16/2,8 na A900. Odrobinę wyprostowana ale i tak widać, że to fisheye
34. super , bo 35 to przesadziłeś z tą obróbką
Dzięki dziewczyny i chłopaki. Szczególnie tym, którzy zdecydowali się cofnąć odrobinę.
Ostatnie dwie propozycje z tego samego pleneru w Pieninach (wychodzi na to, że poza perspektywą na Tatry i tą sosną nie było czego fotografować 😞
Piękne te górskie foty, aż chciałoby się tam być.
Witam.
Zdjęcia z Rajdu Barbórki bardzo udane. 28 jak dla mnie najlepsze.
Kiedyś byłem na rajdzie Wisły i rajdzie zimowym w Kotlinie Kłodzkiej, ale jeszcze z analogiem.
Musze to jeszcze kiedyś powtórzyć.
35 bardzo mi się podoba