Podziel się wrażeniami!
przyszedl czas na mnie i na moje twory ,ktore w miare zasobow czasowych staram sie produkowac
mile widziana wszelka krytyka
michaelem freemanem nie jestem
ale moze kiedys... w kazdym badz razie dobrze miec marzenia.
(z gory przepraszam za wszelkie bledy we wstawianiu zdjec ktore moga sie pojawic i ktore moga wyniknac z tego iz z komputerami to sie za bardzo nie lubimy)
zpraszam
pieknie dziekuje wszystkim za pozostawione slowo,krytyke i rady
dzis zrobilam cos nowego i pragne zaprezentowac trzy kadry przedstawiajace dublinska architekture.
niestety pogoda nie bardzo dopisywala ale jednak cosik tam udalo sie ustrzelic.
tego typu foto robilam pierwszy raz w zyciu i nie powiem, sprawilo mi to ogromna radosc mimo aury panujacej w tym miejscu(ogolnie jedna z bardziej niebezpiecznych dzielnic,choc miasto usilnie probuje to zatuszowac... )
wszelkie porady jak i krytyka mile widziana
akurat pogoda to msz nie była zła
Ciekawa wrzuta
No pogoda to niezbyt ciekawa była, ale masz motywację żeby tam jeszcze kiedyś wrócić
Co do samych zdj to przede wszystkim zbyt duża konwersja jpg i pojawiły się różnego typu nieciekawe artefakty, druga sprawa to linie proste, fajnie by było jakby linie poziome (szczególnie krawędzie górne) były poziomo, a nie leciały w prawo
z całej wrzutki 24 najlepsze
24 - najbardziej mi podpasowało i nawet byłbym skłony zobaczyć to w B&W
23 - ja bym ciachnął ten dół
zarówno 22 i 23 chyba trochę lecą w prawo..
za poprzednikami, 24 najlepsze z całej wrzuty
nie mniej jednak bardzo fajnie Ci to wyszło jak na pierwszy raz
osobiście za architekturą nie przepadam , ale 24 -jak przed komentującym- bardzo mi się podoba
swietne fotki
Witam! Bardzo podoba mi się 13. Gratuluje
serdecznie wszystkim dziekuje za wizyte i oczywiscie pozostawione uwagi
niestety pogoda nadal nie dopisuje
wlasciwie to leje jak z cebra caly czas wiec okazji do focenia mam nie wiele :smileyevil: