Podziel się wrażeniami!
Witam wszystkich forumowiczów.
Dokładnie 2 lata temu zarejestrowałem się na tym forum. Do tej pory nie byłem aktywny, ale właśnie od dziś ten stan rzeczy się zmieni . Wydaje mi się, że moje prace są gotowe, by zaprezentować je ludziom na forum.
Tematyka moich zdjęć jest różna jednak przede wszystkim będę pokazywał zdjęcia mojego syna Kuby .
Bardzo mi sie podoba Twoja galeria "uliczna", no i fajnie ujeles golebia w 40-stce.
Zelmer napisał(a):
Bardzo mi sie podoba Twoja galeria "uliczna", no i fajnie ujeles golebia w 40-stce.
Zelmer, cdn dzięki za wizyty i komentarze.
cdn napisał(a):
Zelmer napisał(a):
Gołębia - powiadasz?
Zupełnie nie przekonuje mnie ten "street" w Twoim wykonaniu. Jakoś nie bardzo czuję jakiegokolwiek charakteru tych osób - ot tak pstryknięci ludzie na ulicy...
Bardzo razi światło - jest ostre i wszystko strasznie mocno zarysowane jest przez to.
Panorama - kapitalna - brawo
Po panoramie to jeszcze szczenę podnoszę z ziemi . No normalnie mega jest!
Co do streetów to mam mieszane uczucia. Podobne odczucia co Lajamowe....
58 - to też mi się podoba, takie abstrakcyjne
edit: te dzieci w LD rogu chyba bym sztempelkował
Panoramka fajna
A ze streetów... siostrzyczka przy żywcu (51), góral dutki przeliczający (52) i 56, przy czym siostra zepsuta trochę przez kontrast - za ostre światło.
cdn napisał(a):
Zelmer napisał(a):
Gołębia - powiadasz?
Witam.
Panorama z nad "Morskiego Oka" to tylko w ramkę i na ścianę lub na dużą foto tapetę.
Po prostu super.
Co do Cieszyna i zdjęcia nr.37 to myślałem sobie, że byłeś z nami w Cieszynie na Śląskim Plenerze z jakieś dwa lata temu i odnalazłeś stare zdjęcia na kompie.
Gołąbki dalej jak widzę są w tym samym miejscu co dwa lata temu: https://www.forum.sony.pl/download/file.php?id=17750&mode=view&customview=true
Morskie Oko extra zrobione Mam słabość do Tatr
Widze ze moj "golab" robi furore w tym temacie Male przejezyczenie
Ps.
Panorama jest niesamowita!