anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

michal.stachu1 - Kilka amatorskich fotek

michal.stachu1
Początkujący

michal.stachu1 - Kilka amatorskich fotek

Bardzo proszę o komentarze i rady. Z góry dziękuję.

55 ODPOW. 55
profile.country.pl_PL.title
doslav.
Poszukiwacz

Gdyby to było jakieś 25 lat temu - wisiałaby tu tablica z napisem Forumowiczu - numerowanie zdjęć ułatwi życie i Tobie i oglądającym :D
Najbardziej rzuciły mi się na oczy góry tylko nie wiem czemu ta chałupka taka ucięta? Albo daj całą albo wcale ;)
Poza tym kaczka ładnie złapana - pewnie sam inaczej bym trochę kadrował ale fajna...
I kwiatek B&W się podoba tylko z lewej te płatki z innego warto usunąć bo tak się wychylają "niewiadomopoco"...

michal.stachu1
Początkujący

Dziękuję za uwagę - sam myslałem żeby ponumerować zdjęcia ale - jak widać - nie raz myślenie się nie udaje.
Co do tej chałupki - zauważylem ją dopiero na komputerze - i to przyznaję się do amatorstwa w 100%.
A za uwagę do do płatków na zdjęciu z kwiatkiem - dziękuję bardzo, poprawie się ;d

michal.stachu1
Początkujący

Już sie poprawilem xD

doslav.
Poszukiwacz

Wiewiórka :shock: Szybka bestia, płochliwa i niełatwa "w obsłudze"... Wiem coś o tym :slight_smile:
Szkoda, że Lajam urlopuje bo wielbicielem wiewiórek jest i fachowcem foto na dokładkę... Fajna fotka :thumbsup:

Szczupic
Użytkownik

Albo mi się zdaje albo w fotce wiewióry coś nie tak z kolorami :P jakoś tak za zielono :)

___________________________________________________________________ Sony 850 | Minolta Dynax 7 | Sony HVL 42 | Sigma 70-200/2,8 HSM | Sigma 20-40/2,8 | Minolta 100/2,8 | Minolta 85/1,4G | Minolta 50/1,7 | Sony 35/1,4 G
doslav.
Poszukiwacz

Szczupic napisał(a):

Albo mi się zdaje albo w fotce wiewióry coś nie tak z kolorami :P jakoś tak za zielono :)

Ja wiem skąd to się wzięło ale :c11
Też mi się zdarzało (i zdarza do dziś) :smileymrgreen:

michal.stachu1
Początkujący

Skąd to się wzięlo ? Chetnie się dowiem :bulb:

michal.stachu1
Początkujący

Mostek w Wilanowie xD