anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

michal.stachu1 - Kilka amatorskich fotek

michal.stachu1
Początkujący

michal.stachu1 - Kilka amatorskich fotek

Bardzo proszę o komentarze i rady. Z góry dziękuję.

55 ODPOW. 55
michal.stachu1
Początkujący

Tu akurat będę się bronił - wszystkie z tych zdjęć były przemyślane w momencie ich robienia. To, że wyszły np. minimalnie krzywo - kwestia małej wprawy i ciężkich warunków pogodowych. Poprawiłem to 😜

michal.stachu1
Początkujący

Melanie napisał(a):

no ladne zdjecia ladne nawet ;]
(...) pozdrawiam ^^

Bardzo dziękuje i też pozdrawiam :)

Melanie------
Początkujący

Tu akurat będę się bronił - wszystkie z tych zdjęć były przemyślane w momencie ich robienia. To, że wyszły np. minimalnie krzywo - kwestia małej wprawy i ciężkich warunków pogodowych. Poprawiłem to 😜

no to ok, zwracam honor ;]

Melanie------
Początkujący

a tak poza tematem to jak ci sie z tą alfa pracuje? ^^
bo wlasnie tak zbieram na jakies lustro i chyba bede a300 kupywala ;]

michal.stachu1
Początkujący

Dla kogoś, kto zaczyna przygodę z lustrzanką - polecam A300 albo A200. To zależy od tego, czy chcesz mieć LV i uchylny ekran.
O specyfikacji Ci opowidał nie będę, bo to niema sensu. Jak na możliwości aparatu - cena jest b.dobra. Jestem leworęczny a co do trzymania aparatu niemam żadnych zastrzeżen. Wyswietlacz jest duży i czytelny. Z czasem można zapolować na jakiś fajny obiektyw od K-M.
Jestem bardzo zadowolony, nie zamienił bym go na inny z klasy EL - raczej za jakiś czas na A700 albo coś nowszego, bo jak się wkręcisz to apetyt rośnie :D
Tutaj jest więcej opinii - viewtopic.php?f=38&t=2612
Mam nadzieję, że jak dokonasz zakupu, to mnie poinformujesz :D

Melanie------
Początkujący

Dla kogoś, kto zaczyna przygodę z lustrzanką - polecam A300 albo A200. To zależy od tego, czy chcesz mieć LV i uchylny ekran.
O specyfikacji Ci opowidał nie będę, bo to niema sensu. Jak na możliwości aparatu - cena jest b.dobra. Jestem leworęczny a co do trzymania aparatu niemam żadnych zastrzeżen. Wyswietlacz jest duży i czytelny. Z czasem można zapolować na jakiś fajny obiektyw od K-M.
Jestem bardzo zadowolony, nie zamienił bym go na inny z klasy EL - raczej za jakiś czas na A700 albo coś nowszego, bo jak się wkręcisz to apetyt rośnie :D
Tutaj jest więcej opinii - viewtopic.php?f=38&t=2612" target="_blank
Mam nadzieję, że jak dokonasz zakupu, to mnie poinformujesz :D

poinformuje jak nie zapomne 😜
bo zanim ja zbiore sobie kase to moze w sierpniu albo i nawet we wrzesniu dopiero bedzie ^^
ok, dzieki za stronke to poczytam sobie potem ;]

a i jeszcze cos.. korzystajac ze tak piszemy teraz to mam pytanie, co to znaczy GO? bo niektorzy uzywaja tu na forum przy ocenianiu zdjec i nie za bardzo wiem o co chodzi :P

michal.stachu1
Początkujący

GO - głębia ostrości :)

Melanie------
Początkujący

GO - głębia ostrości :)

no wlasnie tak myslalam ze cos z ostroscia tylko cos mi sie pomieszalo xd

Melanie------
Początkujący

a, i jak chcesz to zapraszam do siebie, pokrytykuj troche 😜

michal.stachu1
Początkujący