Podziel się wrażeniami!
na tym moscie w niedziele 14.06.09 kilka firm pobije rekord guinnessa , ustawiajac najdluzsza sofe na swiecie ok. 800m. poprzedni rekord nalezy do polski i wynosi ok 80m. ciekawe czy beda cos mowic w polskich serwisach informacyjnych ? bo tu na pewno bedzie telewizja i ja oczywiscie z lusterkiem . mam zamiar wykorzystac swoje parcie na szklo i wcisnac sie kadr kamery
mikael napisał(a):
ja tu się zachwycam widokiem, a ludzie, którzy tam mieszkają, to pewnie codziennie marudzą "co za nudy"
zdjęcia bardzo fajne
i kolejne fotki klimaty na fjordach , prosimy o oceny
19 -
20 - zakochałem się w tych górach... a co za tym idzie to co na pierwszym planie przeszkadza mi IMO mogłeś podejść bliżej
ładne widoczki, szczegolnie te wylaniajace sie gory
Witaj i widzę, że będziemy się ścigać w widoczkach
19 za dużo wody, 20 uchlastać trza by było ten narożnik z łódką, za to 21 już naprawdę w moim klimacie tylko niebo jeszcze mimo wszystko mało wyraziste...tak czy owak podoba mi się choć widoki mam nieomal te same - jesteś tylko do przodu o jedną porę roku
Tomek69N napisał(a):
Witaj i widzę, że będziemy się ścigać w widoczkach
19 za dużo wody, 20 uchlastać trza by było ten narożnik z łódką, za to 21 już naprawdę w moim klimacie tylko niebo jeszcze mimo wszystko mało wyraziste...tak czy owak podoba mi się choć widoki mam nieomal te same - jesteś tylko do przodu o jedną porę roku
15 bardzo mi się podoba
20 też fajne ale lekko leci w lewo
20 też fajne ale lekko leci w lewo
tak leciutko ze nikt nie zauwarzyl
masz dobre oko
Bardzo ładne miejsca fotografujesz. Jeśli chodzi o zdjęcia to podobają mi się te koncertowe.