anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

mikaelowska galeria

mikael-----
Początkujący

mikaelowska galeria

na tym moscie w niedziele 14.06.09 kilka firm pobije rekord guinnessa , ustawiajac najdluzsza sofe na swiecie ok. 800m. poprzedni rekord nalezy do polski i wynosi ok 80m. ciekawe czy beda cos mowic w polskich serwisach informacyjnych ? bo tu na pewno bedzie telewizja i ja oczywiscie z lusterkiem . mam zamiar wykorzystac swoje parcie na szklo i wcisnac sie kadr kamery :slight_smile:

97 ODPOW. 97
profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

mikael napisał(a):

ja tu się zachwycam widokiem, a ludzie, którzy tam mieszkają, to pewnie codziennie marudzą "co za nudy" ;)
zdjęcia bardzo fajne :)

ja tu mieszkam ponad 2 lata i mam te sama gorke przed oknami . niby te sama ale widok sie zmiena prawie codziennie bo albo ilosc sniegu sie zmienia albo fajne chmorki albo ladny zachodzik albo wschodzik albo trawka sie zazieleni i nie odczuwam nudy bo w polsce mialem wieeeeezowiec za oknem :smileyhappy:

Mam to samo dokładnie co Ty tylko dalej na północ i dłużej ciemno i dłużej jasno i dużo więcej śniegu...za to w Kraju dokładnie taki sam widok :(
Co do zdjęć uwaga ogólna: patrz dłużej na kadr w momencie jego tworzenia lub po obróbce a po czasie zaczniesz dostrzegać samemu ich niedostatki kadrowania...
PS. Wiem, że w chwili pełnej emocji wywołanej ślicznym, pocztówkowym widoczkiem chce się go jak najszybciej utrwalić ale potem w zaciszu domowym jeśli dzieciaki nie skaczą ci przez kawę i klawiaturę spokojnie kadruj ;)

mikael-----
Początkujący

i kolejne fotki klimaty na fjordach , prosimy o oceny

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

19 - :c4
20 - zakochałem się w tych górach... a co za tym idzie to co na pierwszym planie przeszkadza mi :P IMO mogłeś podejść bliżej :P

profile.country.PL.title
mat_czok
Expert

ładne widoczki, szczegolnie te wylaniajace sie gory

profile.country.pl_PL.title
destin6
Poszukiwacz

:shock: ;)

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

Witaj i widzę, że będziemy się ścigać w widoczkach :)
19 za dużo wody, 20 uchlastać trza by było ten narożnik z łódką, za to 21 już naprawdę w moim klimacie tylko niebo jeszcze mimo wszystko mało wyraziste...tak czy owak podoba mi się choć widoki mam nieomal te same - jesteś tylko do przodu o jedną porę roku ;)

mikael-----
Początkujący

Tomek69N napisał(a):

Witaj i widzę, że będziemy się ścigać w widoczkach :)
19 za dużo wody, 20 uchlastać trza by było ten narożnik z łódką, za to 21 już naprawdę w moim klimacie tylko niebo jeszcze mimo wszystko mało wyraziste...tak czy owak podoba mi się choć widoki mam nieomal te same - jesteś tylko do przodu o jedną porę roku ;)

dzieki za ocene moich fotek masz dobre oko
ja dopiero zaczynam sie bawic programami do obrubki i troche sie z tym mecze :smileyhappy:

profile.country.pl_PL.title
maro_ka
Początkujący

15 bardzo mi się podoba
20 też fajne ale lekko leci w lewo :)

mikael-----
Początkujący

20 też fajne ale lekko leci w lewo :)

tak leciutko ze nikt nie zauwarzyl
masz dobre oko :thumbsup:

oldguest
Początkujący

Bardzo ładne miejsca fotografujesz. Jeśli chodzi o zdjęcia to podobają mi się te koncertowe.