anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

mikaelowska galeria

mikael-----
Początkujący

mikaelowska galeria

na tym moscie w niedziele 14.06.09 kilka firm pobije rekord guinnessa , ustawiajac najdluzsza sofe na swiecie ok. 800m. poprzedni rekord nalezy do polski i wynosi ok 80m. ciekawe czy beda cos mowic w polskich serwisach informacyjnych ? bo tu na pewno bedzie telewizja i ja oczywiscie z lusterkiem . mam zamiar wykorzystac swoje parcie na szklo i wcisnac sie kadr kamery :slight_smile:

97 ODPOW. 97
profile.country.PL.title
Paulina.
Poszukiwacz

Ładne te Twoje fjordy ;)
22 najbardziejszy :thumbsup:

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

Zazdroszczę Ci tych terenów... tak jak Paulinie, mi się najbardziej podoba 22 ;)

mikael-----
Początkujący

Paulina , Michal dziekuje za wizyte i ocenki

profile.country.pl_PL.title
doslav.
Poszukiwacz

To tam u Ciebie widzę - już wiosna? :D

Bardzo fajne te ostatnie trzy - spokój i ładne tereny. Jest co pokazywać.
Myślałeś o polarku? Do takich widoczków byłby zapewne przydatny...

Bardzo ułatwia życie powiązanie nazw plików z numerami zdjęć - dobry pomysł :thumbsup:
No i fotki też dobre :nauseated_face:

mikael-----
Początkujący

dziekuje doslav
jesli chodzi o polarka to nawet kupilem nawet mam ale 77mm do szerokiej sigmy z ktorej zrezygnowalem :slight_smile:
a do tamrona nie mam a planuje kupic system cokina pewnie niebawem tylko nie lubie przeplacac bo u mnie aparaty ,obiektywy nie sa duzo drozsze ale karty , torby filtry itd 100% wiecej ,idiotyzm. :c14 az mnie skreca :slight_smile:

mikael-----
Początkujący
mikael-----
Początkujący
profile.country.pl_PL.title
destin6
Poszukiwacz

ładna maszyna

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

Może tak?
Ogólnie to pozazdrościć mogę tylko, bo póki co w góry się nie wybiorę z moją niedoleczoną, zwichnięta zimą kostką :(