Podziel się wrażeniami!
na tym moscie w niedziele 14.06.09 kilka firm pobije rekord guinnessa , ustawiajac najdluzsza sofe na swiecie ok. 800m. poprzedni rekord nalezy do polski i wynosi ok 80m. ciekawe czy beda cos mowic w polskich serwisach informacyjnych ? bo tu na pewno bedzie telewizja i ja oczywiscie z lusterkiem . mam zamiar wykorzystac swoje parcie na szklo i wcisnac sie kadr kamery
obydwa kadry bardzo mi się podobają
36 - ciekawy pomysł, ale jestem ciekaw jakby wyglądała sama luneta z tymi widokami
37 - dobre
BuBu, Starosta bardzo dziekuje za wizyte
Ciekawe krajobrazy. Choć pewnie przydałby się tutaj szerszy kąt do uchwycenia piękna norweskiej natury
Starosta napisał(a):
36 - ciekawy pomysł, ale jestem ciekaw jakby wyglądała sama luneta z tymi widokami
ok namuwiliscie mnie to macie
choc ja wole pierwsze wydanie, a z kolorami chyba przesadzilem co?
Tweety , Doslav bardzo dziekuje za sugestie
Tweety pewnie ze przydalaby sie sigma 10-20 , ale czekalem miesiac na nia i zrezygnowalem nie bylo ani jednej sztuki w norwegi pod bagnet sony i nadal niema , chore
teraz mam mega szeroki kat od tygodnia , ale leje tu juz 5 dzien i nie mam jak przetestowac :smileyevil:
widokówka bardzo ładna fajnie wykadrowana
poprawone kolorki i taki kadr - od razu dużo dużo lepiej
kolory i kadr super
36a dla mnie też lepiej, tylko te chmury i ten turkus (?) między nimi...jakoś w oczy się rzucają, oczy przyciągają, a jak kieruje je gdzie indziej, to i tak o sobie zapomnieć nie pozwalają 😕
A tam obok tej "patrzałki" jakoś stanąć nie można, co by całość złapać?