anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Moja Joanna :*

oldguest
Początkujący

Moja Joanna :*

Takie pierwsze 2 fotki z których jestem (przynajmniej trochę) zadowolony oceńcie :)

356 ODPOW. 356
profile.country.en_GB.title
mamakuby
Poszukiwacz

Bardzo udane organki (może tylko zwiększyłabym nieco głębię ostrości

oldguest
Początkujący

Bardzo udane organki (może tylko zwiększyłabym nieco głębię ostrości

Dzięki za wizytę :)

Fajne zdj, czekam na więcej z organek :smileythumbsup:

Obecnie nie posiadam ale z racji tego że znajdują się one w kościele niedaleko mnie to wybiorę się tam na pewno jeszcze i poprawie trochę kadr :)

profile.country.pl_PL.title
Starosta.
Początkujący

Bardzo mi się podoba kadr :thumbsup: A i głębia ostrości - jak dla mnie - odpowiednia :)

Pozdrawia Starosta :grin:
profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

arekbartosz napisał(a):

Obecnie nie posiadam ale z racji tego że znajdują się one w kościele niedaleko mnie to wybiorę się tam na pewno jeszcze i poprawie trochę kadr :)

i tak bez niczego pozwalają Ci wchodzić na chór i fotografować ? :D też bym tak chciał ;) a zatem czekamy na następne (a tak na marginesie jest szansa na jakiś szerokokątny kadr z organami w roli głównej ? :D )

profile.country.PL.title
Arturro10
Użytkownik

witam

organy :thumbsup: :c4 podoba mi się także ta zielona wieża pomimo tych plamek i złego odcięcia o których wspomniał creatoor :thumbsup:

pozdrawiam i czekam na kolejne organki ;)

oldguest
Początkujący

Dzięki wszystkim za wizytę i cieszę się bardzo że spodobały się kadry :)

arekbartosz napisał(a):

i tak bez niczego pozwalają Ci wchodzić na chór i fotografować ? :D też bym tak chciał ;) a zatem czekamy na następne (a tak na marginesie jest szansa na jakiś szerokokątny kadr z organami w roli głównej ? :D )

Powiedzmy że mam wejścia :)
A szansa na kadr jest jak najbardziej tylko że jak widać po stanie organów nie wyglądają one za ciekawie w całej okazałości ale zrobię fotkę na pewno :)

Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki za wizytę!

kuraq.
Poszukiwacz

Organki troszkę na zabiedzone wygladają, no ale kadr fajny.

profile.country.PL.title
Paulina.
Poszukiwacz

kuraq napisał(a):

Organki troszkę na zabiedzone wygladają

I właśnie dlatego Mi się podobają :smileythumbsup:
Czekam z niecierpliwością na następne :)

kuraq.
Poszukiwacz

paulina napisał(a):

kuraq napisał(a):

Organki troszkę na zabiedzone wygladają

I właśnie dlatego Mi się podobają :thumbsup:
Czekam z niecierpliwością na następne :)

Mi też, taki klimacik mają. Tylko, że u mnie są takie na wypasie, nawet urządzane są koncert organowe na nich i jakoś się przyzwyczaiłem:)

oldguest
Początkujący

paulina,kuraq dzięki za odwiedziny i cieszę się że się podoba obiecuje będzie więcej :)