Podziel się wrażeniami!
Przyjmę Krisowe krytyki i nie tylko Krisowe na klate:)
10 fajne podoba mi się 1 troszkę za małe niewiele widać pszczółka na statywie troszkę się rozmazała przydałby się jej rutinoscorbin
po pierwsze to numeracja - jakaś taka sensowniejsza by się zdała
01 - strasznie małe tak więc cięzko coś powiedzieć (Nokią robione :] )
011 - Pszczółka od d**y strony :] nazwać możecie mnie szumofobem ale straszne szumy
010 - przejarane, ale najfajniejsze
taka opinia amatora
irasex napisał(a):
Przyjmę Krisowe krytyki i nie tylko Krisowe na klate:)
Witam!
01 - zostało zdyskwalifikowane więc
011 - no niestety za Michałem i krisem. Wypadek przy pracy - można było ją obejść z drugiej strony - tam takie fajne oczyska wyzierają
010 - najlepsze z serii. Mogłoby fajnie wyglądać gdyby zachować tło ale odpalić modeli (bo to chyba świece?)
Jak widzisz - zainteresowanie jest więc zapodawaj następne
"Co powiecie o tej fotce?"
to kuflik
nokia - oczywiście ale byłem ciekaw co powiecie:). Regulamin Kris czytałem i wiem, że sony górą! ale to taka mała ciekawostka była.Usunę ją. No muszę nauczyć sie obrabiać a co do wielkości to zapodaje 800px w kilogramy nie ingeruje, czy odwrotnie robić?
irasex napisał(a):
nokia - oczywiście ale byłem ciekaw co powiecie:). Regulamin Kris czytałem i wiem, że sony górą! ale to taka mała ciekawostka była.Usunę ją. No muszę nauczyć sie obrabiać a co do wielkości to zapodaje 800px w kilogramy nie ingeruje, czy odwrotnie robić?
Sorry Kris bo chyba głupio zabrzmiało. Nie, że uważam za złe twoje komentarze albo coś tam, liczę się z każdego opinią i każdego uważam za dobrego fotografa a chodziło mi o to tylko ,że twoje porady wypadaja tak " nauczycielsko" w sensie pozytywnym:). cyt....." po pierwsze numeruj, po drugie...., po trzecie nie przemawia...." .dobre to:)
po czwarte - nie mieszaj piwa z winem