anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Moje początki z alfą.

Andreas35
Początkujący

Moje początki z alfą.

Witam wszystkich długo się wahałem zanim podjąłem decyzję o założeniu galerii, Proszę o szczere komentarze każdą krytykę przyjmę z pokorą.Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.

15 ODPOW. 15
profile.country.pl_PL.title
Bertone.
Poszukiwacz

Witam :)
1 - czemu taka ramka ? :rolling_eyes:
2 - zbyt centralnie
3 - podoba się :thumbsup:

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
Andreas35
Początkujący

Ramka bo bawiłem się programem do obróbki,a tu wklejam kolejne moje wypociny.

Bertone.
Poszukiwacz

6 - taka jakaś nie wyraźna (jak z telefonu)
5 i 4 - zbyt jasne

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
jareklubicz.
Poszukiwacz

Witam 3 na tak :thumbsup:
reszta jakoś centralnie, na 5 zbyt dużo detali czyli bałagan ,4 już lepsza ale centralnie to tyle okiem amatora ;)

Starosta.
Początkujący

Witam http://klubkm.pl/forum/images/smilies/hi.gif
Koledzy już się wypowiedzieli co do zdjęć.
Ja tylko dodam, że 3ka byłaby najładniejsza gdyby nie źdźbło trawy przed dzieckiem :rolling_eyes:

I jeszcze taka mała uwaga techniczna. Staraj się zmniejszać zdjęcia do rozdzielczości 800 pikseli na dłuższym boku, bo troszkę małe.

Pozdrawia Starosta :grin:
Andreas35
Początkujący

dzięki z krytykę jak na wstępie dopiero się uczę dorzucam kolejne fotki do oceny

colorful-----
Początkujący

12 - zbyt centralnie, i ogniskowa imho za mała
10 - ładnie wykadrowane - wychodząca z PD galąż. zwróc tylko uwagę, że ze względu na kolor tła, grzybek się z nim zlewa i ginie, a na zdjęciu jest bardzo dużo elementów i nie wiadomo na czym wzrok skupić.
8 - tu już dużo lepiej. co prawda ciut za ciemno i ja bym zwiększyła nasycenie/kontrast, ale zdjecie samo w sobie jest naprawdę niezłe :thumbsup:

jareklubicz.
Poszukiwacz

Co do zdjęć Ela już powiedziała prawie wszystko ja dodam od siebie tylko że kadrowanie się kłania ;)

Andreas35
Początkujący

Witam po dość długiej nieobecności na forum ale wiecie praca,żona,dzieci,pies i dom.
Dziękuję bardzo za komentarze i wskazówki, bardzo mi pomogły.
Wstawiam kolejną serię do oceny.Pozdrawiam wszystkich Andrzej.
P.S. Szukam chętnych z okolic Mielca na wspólne wypady z aparatem.