anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Moje poczatki z fotografią

rose77-----
Początkujący

Moje poczatki z fotografią

Witam serdecznie wszystkich.
Od dłuższego czasu interesuje się fotografią, lecz dopiero od niedawna postanowiłam coś więcej w tym kierunku uczynić. Prezentuje kilka moich fotek i czekam niecierpliwie na wasze oceny. Dziękuję z góry.

22 ODPOW. 22
rose77-----
Początkujący
profile.country.pl_PL.title
kudanil58
Poszukiwacz

:c37 Proponuję numerować zdjęcia

Ptaki fajne tylko lekko za jasny dla mnie ten od lewej strony można było dać krótszy czas
Kotek fajny ale te badyle w kadrze troszkę mi przeszkadzają ale tak po za tym fajne

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

po pierwsze i najważniejsze: zdjęcia od 1 do 6 są malutkie
dlatego nie będę ich komentować, bo po prostu mało co na nich widać.
7 - kotek z ciekawym spojrzeniem, ale zlewa się z ławką
8 - mewy jak mewy
czekam na więcej fotek w dobrych rozmiarze :c20

Michal.
Poszukiwacz

Do kotka dorzucę jeszcze że doniczka w PD rogu i badylki z prawej strony przeszkadzają jednak :c12

rose77-----
Początkujący

Chcem przeprosić za utworzenie nowej galerii (bo posiadam juz jedną :? ), ale obiecuje że będę teraz wszystkie nowe fotki tu umieszczać. :c31

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

rose77 napisał(a):

Chcem przeprosić za utworzenie nowej galerii (bo posiadam juz jedną :? ), ale obiecuje że będę teraz wszystkie nowe fotki tu umieszczać. :c31

Nic się nie stało ;)

Połączyłem Twoje dwa wątki w jeden. Mam nadzieję, że teraz już się nie pogubisz. Powodzenia i udanych kadrów :)

Pozdrawiam,

rose77-----
Początkujący

Lajam napisał(a):

rose77 napisał(a):

Nic się nie stało ;)

Połączyłem Twoje dwa wątki w jeden. Mam nadzieję, że teraz już się nie pogubisz. Powodzenia i udanych kadrów :)

Pozdrawiam,

WIELKIE DZIĘKI :smileythumbsup:

pablo_duch
Początkujący

szkockie widoczki przyjemne do oczka :thumbsup:

hovany
Poszukiwacz

Podoba mi się dwójka. Piątka i szóstka jakieś takie szarosmutne. Tyle w kwestii oceny osobistej. Technicznie złamałbym może zasadę podziału kadru.

BZ