Podziel się wrażeniami!
4.JPG
Czekam na słowa krytyki i podpowiedzi!
No i jeszcze może coś takiego...
I takiego...
Witam
4 - szare i ta mina modelki
5 - centralnie i szaro \
7 - mało ostre i masz brudną matrycę
8 - modelka zespoiła się z budynkiem
Pozdrawiam
szaro i ciemno. na 8 jakieś kwadraciki widać, 7 nie ostra i jak zauważył bertone to masz brudna matrycę (do przedmuchania + ew. lenspen)
A mi się kaczka podoba
Tak przy okazji - postaraj się numerować zdjęcia, przy większej ich ilości będzie łatwiej komentować
O! dzięki za słowa krytyki i pociechy! Wszystkie te fotki zrobiłam trzymając lustrzankę w ręce po raz pierwszy- nieporadnie i z "kitem" . Będę wklejała następne zdjątka i proszę o podpowiedzi co jest nie tak. Można nawet napisać że wszystko jest do kitu.
ela71 napisał(a):
wiem że wlazł mi badylek w kadr - ale trudno
Witam
Widzę, że jest Galeria
O zdjęciach już wszystko napisano.
9, choć banalna, podoba mi się najbardziej. Tylko, jak kris napisał - to drzewo... i fotelik w sumie też
BTW co miałaś nakręcone na kita przy 7. (Cro), że taka winieta wylazła?
A matryce trzeba czyścić, a i tak stempelek będzie w użyciu, bo te "babole" osiadają na matrycy, nie wiadomo jak i kiedy.
Kris - dzięki za słowa pociechy i podpowiedzi- niestety nie jestem jeszcze szczęśliwą posiadaczką photoshopa a nowa darmowa wersja gimp-a jest trochę daremna.
Ale dzięki za retusz- podoba mi się . Natomiast co do zdjątka nr 9 - to kosz na śmieci - nie krzesełko- miałam go wywalić w gimpie ale nie zdążyłam - poza tym starałam się wrzucać zdjęcia bez usuwania zbędnych szczegółów po to aby uzyskać szczegółowe opinie.
A to drzewo wykadruję.
Tadeusz - zrobiłam wtedy kardynalny błąd - pożyczyłam fatalnego "tulipana" i chyba źle zakręciłam ogniskową
Mimo wszystko cieszę się że "coś " uchodzi w tłoku...