anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Moje początkowe wypociny ...

profile.country.en_GB.title
ela71-----
Początkujący

Moje początkowe wypociny ...

4.JPG

Czekam na słowa krytyki i podpowiedzi!

25 ODPOW. 25
ela71-----
Początkujący

No i jeszcze może coś takiego...

ela71-----
Początkujący
profile.country.pl_PL.title
Bertone.
Poszukiwacz

Witam
4 - szare i ta mina modelki :rolling_eyes:
5 - centralnie i szaro \
7 - mało ostre i masz brudną matrycę
8 - modelka zespoiła się z budynkiem ;)
Pozdrawiam

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
profile.country.PL.title
mat_czok
Expert

szaro i ciemno. na 8 jakieś kwadraciki widać, 7 nie ostra i jak zauważył bertone to masz brudna matrycę (do przedmuchania + ew. lenspen)

sadam_
Użytkownik

A mi się kaczka podoba :)

Tak przy okazji - postaraj się numerować zdjęcia, przy większej ich ilości będzie łatwiej komentować ;)

ela71-----
Początkujący

O! dzięki za słowa krytyki i pociechy! Wszystkie te fotki zrobiłam trzymając lustrzankę w ręce po raz pierwszy- nieporadnie i z "kitem" :rolling_eyes: . Będę wklejała następne zdjątka i proszę o podpowiedzi co jest nie tak. Można nawet napisać że wszystko jest do kitu. :slight_smile:

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

ela71 napisał(a):

wiem że wlazł mi badylek w kadr - ale trudno

bez badylka jest zdecydowanie lepiej. Ale oceń sama: LINK.
Zapewne zapytasz jak usunąłem badylka. Więc odpowiadam: Photoshop - stempelek. Zapewne w darmowym GIMPie jest coś podobnego, ale o to najlepiej pytać osób, które z niego korzystają.

09 - 5 kroków w prawo i byłoby lepiej, bo nie wchodziłoby ukradkiem drzewo. To krzesełko rozprasza, a widom miałaś fajny
10 fajna :-)

Tadeusz.O
Doradca

Witam
Widzę, że jest Galeria :thumbsup:
O zdjęciach już wszystko napisano.
9, choć banalna, podoba mi się najbardziej. Tylko, jak kris napisał - to drzewo... i fotelik w sumie też :c9

BTW co miałaś nakręcone na kita przy 7. (Cro), że taka winieta wylazła?
A matryce trzeba czyścić, a i tak stempelek będzie w użyciu, bo te "babole" osiadają na matrycy, nie wiadomo jak i kiedy.

------------------------------
fotoamator
ela71-----
Początkujący

Kris - dzięki za słowa pociechy i podpowiedzi- niestety nie jestem jeszcze szczęśliwą posiadaczką photoshopa :c8 a nowa darmowa wersja gimp-a jest trochę daremna.
Ale dzięki za retusz- podoba mi się :thumbsup: . Natomiast co do zdjątka nr 9 - to kosz na śmieci - nie krzesełko- miałam go wywalić w gimpie ale nie zdążyłam - poza tym starałam się wrzucać zdjęcia bez usuwania zbędnych szczegółów po to aby uzyskać szczegółowe opinie.
A to drzewo wykadruję. 8-)

Tadeusz - zrobiłam wtedy kardynalny błąd - pożyczyłam fatalnego "tulipana" i chyba źle zakręciłam ogniskową :rolling_eyes:

Mimo wszystko cieszę się że "coś " uchodzi w tłoku... :D