anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Mphisto: Buszując w zbożu - Helios 85

oldguest
Początkujący

Mphisto: Buszując w zbożu - Helios 85

http://mphisto.neostrada.pl/zlot/ride3.jpg

Pierwsze zdjęcia A700. Photoshopa już znam trochę dłużej.

726 ODPOW. 726
profile.country.pl_PL.title
acinloop
Nowicjusz

A no tak, ćma ;) fajne zdjęcie :)

oldguest
Początkujący

I to nie byle jaka ćma. Ćma - morderca, po wykonaniu tego zdjęcia poniżej rzuciła sią na mnie jak królik w monthy python-ie. Na ujęciu widać postawę agresywną i przygotowanie do startu. Ostrość trochę słaba ale zdjęcia z ręki.

acinloop
Nowicjusz

:shock: Ale bestia ;) Zdjęcie dlamnie fajne tylko "ucho" ćmy z lewej strony troszkę ucięte.

kropka33
Początkujący

Ćma mnie rozlożyła na łopatki. Całe szczeście że to paskudztwo jest takie małe, bo nie chciałabym żeby mi takie większe potwory latały nad głową :?

Namrod-----
Początkujący

Musze powiedzieć ze niektóre fotki są ładne z delikatnym liftingiem ale nie przesadzaj bo zdięcia wydają sie sztuczne jak plastik zabijasz w nich naturalność to duzy minus zdięcia morzna delikatnie pszerabiać upiękniać ale tylko w granicach dobrego rozsądku bo potem widać jest ten sztuczny świat zdięcie jest puste jak pudełko nic nie oddaje jest bez klimatu

oldguest
Początkujący

Ostatnie zdjęcia są prawie nieruszane. Lekko kontrast lub nasycenie barw. To po prostu makro. I lampa metz 15 ms-1 dopierow w testach. Ale dzięki za sugestie i za odwiedziny.

doslav.
Poszukiwacz

27 - paskudne stworzenie ale bardzo fajnie pokazane i tło mniamniuśne :D

Ćma... Zapewne bardzo agresywna bo samo zdjęcie o mało mnie nie zabiło :nauseated_face: Szczególnie pierwsza (czyli ta na której też nie wiedziałem co to jest).

oldguest
Początkujący

Pierwsze zdjęcie na którym są ludzie :)

docentstopczyk
Początkujący

"Pierwsze zdjęcie na którym są ludzie"

i chyba najlepsze :)

oldguest
Początkujący

Jeśli Tak - to robię postępy czyli dobra droga :P