Podziel się wrażeniami!
http://mphisto.neostrada.pl/zlot/ride3.jpg
Pierwsze zdjęcia A700. Photoshopa już znam trochę dłużej.
A no tak, ćma fajne zdjęcie
I to nie byle jaka ćma. Ćma - morderca, po wykonaniu tego zdjęcia poniżej rzuciła sią na mnie jak królik w monthy python-ie. Na ujęciu widać postawę agresywną i przygotowanie do startu. Ostrość trochę słaba ale zdjęcia z ręki.
Ale bestia Zdjęcie dlamnie fajne tylko "ucho" ćmy z lewej strony troszkę ucięte.
Ćma mnie rozlożyła na łopatki. Całe szczeście że to paskudztwo jest takie małe, bo nie chciałabym żeby mi takie większe potwory latały nad głową
Musze powiedzieć ze niektóre fotki są ładne z delikatnym liftingiem ale nie przesadzaj bo zdięcia wydają sie sztuczne jak plastik zabijasz w nich naturalność to duzy minus zdięcia morzna delikatnie pszerabiać upiękniać ale tylko w granicach dobrego rozsądku bo potem widać jest ten sztuczny świat zdięcie jest puste jak pudełko nic nie oddaje jest bez klimatu
Ostatnie zdjęcia są prawie nieruszane. Lekko kontrast lub nasycenie barw. To po prostu makro. I lampa metz 15 ms-1 dopierow w testach. Ale dzięki za sugestie i za odwiedziny.
27 - paskudne stworzenie ale bardzo fajnie pokazane i tło mniamniuśne
Ćma... Zapewne bardzo agresywna bo samo zdjęcie o mało mnie nie zabiło Szczególnie pierwsza (czyli ta na której też nie wiedziałem co to jest).
Pierwsze zdjęcie na którym są ludzie
"Pierwsze zdjęcie na którym są ludzie"
i chyba najlepsze
Jeśli Tak - to robię postępy czyli dobra droga