Podziel się wrażeniami!
To i ja wrzucę fotkę na dobry początek :
01. Kasia - Sony Alfa 700 + Minolta 50mm 1.7
Tak, z ostatnich też skłaniam sie najbardziej ku 3 pierwszej z serii jakoś tak kurczę... nie rozumiem, może tak, dlaczego odwrócona panna młoda, co ona robi, dlaczego tak bardzo z prawej, po prostu może akurat nie znalazłem drogi jaką poszedłeś
Ta ostatnia to jest zejście panny młodej Zaprotestowała przeciw warunkom atmosferycznym I se poszła ...
To zmienię chwilowo temacik - jakby ktoś jeszcze tego nie widział Autoportret z blondynem w tle
fajne
No to dorzucę jeszcze czy sztuki z ślubnej i na tym kończymy temat ...
Najfajniejszy klimat - 3 suknia hehe jak romantycznie sie zrobiło wczoraj ja miałem druga rocznice
Witam
Popieram, z obu wejść ślubnych za każdym razem trzecie najfajniejsze
W poprzedniej serii ślubnej najbardziej przeszkadzał mi słup na drugiej focie. Moim zdaniem zdecydowanie powinieneś tam zadziałać stempelkiem albo czymś podobnym .
A tę wyklejankę to już gdzieś widziałem
A teraz coś z kosmosu
Lunetka z mocowaniem pod bagnet A - zdjęcie z A700
fajnie wyszedł kosmos - co to za lunetka?
A tak na marginesie, co prawda mnie nie było na plenerku - ale szacunek dla Ciebie
Mycroft - Ty wiesz o co chodzi
A dziękuję - plener się udał i widać, że KKM KKMem a przyjaciele przyjaciółmi. Reszty komentować nie będę
Co do lunetki - musisz zapytać - bo po nickach nie kojarzę - chłopaki mieli taką lunetkę sprowadzaną ze stanów (taniej!), która po dołożeniu soczewek mogła mieć po kropie nawet >2800 mm... piękna sprawa a dla miłośników astro przednia zabawa. Popytaj na KKMie kto to brał - ja nie mam możliwości .